''Bir daha Hz. Muhammed karikatürü çizmeyeceğim''

Fransız karikatür dergisi Charlie Hebdo'nun çizerlerinden Luz, "bir daha Hz. Muhammed karikatürleri çizmeyeceğini" açıkladı.

Haberler Anadolu Ajansı 30.04.2015 - 05:21

Ocak ayında terör saldırısına uğrayan dergide çizer Luz ismiyle bilinen Renald Luzier bir Fransız dergisine verdiği röportajda, 7 Ocak sonrası dergiden ayrılarak bir daha hiçbir şey çizmek istemediğini ancak kaybettikleri arkadaşları anısına bir süre daha istemese bile çizmeye devam ettiğini kaydetti.

Hayatının sonuna kadar çizer olarak kalmak istemediğini belirten Luz, "bir daha Hz. Muhammed karikatürü çizmeyeceğini artık bu konularla ilgilenmediğini" dile getirdi.

Luz, derginin saldırıdan sonra çıkan ilk sayısının kapağındaki karikatürü çizmişti.

Paris'te 7 Ocak'ta Charlie Hebdo dergisine saldırıyla başlayan ve üç gün art arda devam eden üç terör saldırısında 17 kişi hayatını kaybetmiş, emniyet güçlerinin operasyonları sonucu saldırganlar ölü ele geçirilmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız