Bir uyuşturucu baronu daha yakalandı

Meksika uyuşturucu kartellerine karşı mücadelesinde önemli bir zafer kazandı ve uyuşturucu baronu Sergio Villareal'i yakaladı.

Haberler 13.09.2010 - 10:50

Meksika'da askerin uyuşturucu kartellerine karşı operasyonları sürüyor.

Meksika medyası, son olarak Beltran Levya uyuşturucu kartelinin lideri ''El Grande'' lakaplı Sergio Villarreal'in ülkenin orta kesimlerinde düzenlenen operasyonda ele geçirildiğini duyurdu.

Puebla eyaletinde ele geçirilen Villarreal, Meksika'nın en çok aranan uyuşturucu kaçakçıları listesinde yer alıyordu.

Beltran Levya karteli, aralık ayında çetenin lideri Arturo Beltran Levya'nın askerler tarafından öldürülmesi ve önemli üyesi Edgar ''La Barbie'' Valdez'in geçen ay ele geçirilmesinden beri kan kaybetmeye başlamıştı.

Meksika'da Devlet Başkanı Felipe Calderon'un 2006 yılında uyuşturucu kartellerine karşı başlattığı operasyonlarda 28 binden fazla kişi hayatını kaybetti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız