Chavez: Tanrım hayat ver, yapacak çok iş var

Küba'da kanser tedavisi gören Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez ülkesine döndü. Chavez, ''Tanrım, bana hayat ver. Çünkü bu halk için yapacak çok şeyim var. Henüz canımı alma'' dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 06.04.2012 - 12:56

Ailesi ile Barinas'ta Paskalya Yortusu öncesi bir ayine katılan Chavez, dua ederken gözyaşlarını tutamadı.

Hastalığından kurtulmak için içten bir şekilde dua eden Chavez, ''Tanrım, bana hayat ver. Çünkü bu halk için yapacak çok şeyim var. Henüz canımı alma'' dedi. Dua ederken anne ve babasının elini tutan Chavez'in duygulanarak bir ara gözyaşı döktüğü görüldü.

'BU HAYAT KOLAY DEĞİL'
Ayine katılanlara hitaben kısa bir konuşma da yapan 57 yaşındaki Chavez, ''Gözyaşlarımı tutamadım. Bu hayat kolay değil. Bugün her zamankinden daha fazla dindarım. Kendimi Hz. İsa'nın ellerine teslim ettim'' dedi.

Ekim ayında yapılacak seçimleri yeniden kazanmak için kanseri yenme sözü veren Chavez'in radyasyon tedavisinin ikinci evresinin de başarılı olduğu bildirilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız