İsviçre takımı Sion corona virüs nedeniyle 9 oyuncusunu kovdu

İsviçre Süper Ligi takımlarından Sion corona virüs (Covid-19) nedeniyle 9 futbolcusu ile yollarını ayırdı. Virüs nedeniyle lige ara verilmesinin ardından aylık maaş kesintisi teklifini kabul etmeyen 9 oyuncunun sözleşmeleri feshedildi.

Haberler Anadolu Ajansı 20.03.2020 - 15:58

İsviçre Süper Ligi takımlarından Sion külübünün internet sitesinde yapılan açıklamada, "Ermir Lenjani, Xavier Kouassi, Mickael Facchinetti, Birama Ndoye, Johan Djourou, Pajtim Kasami, Seydou Doumbia, Christian Zock ve Alexandre Song'un sözleşmeleri hızlı bir şekilde feshedilmiştir" ifadeleri yer aldı.

İsviçre basınında yer alan haberlere göre, oyuncuların sözleşmeleri, yeni tip corona virüs (Covid-19) sebebiyle lige ara verilmesinin ardından aylık maaş kesintisi teklifini kabul etmedikleri için feshedildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız