Misrata’da çatışmalar dinmiyor: 17 ölü

Misrata’da, Muammer Kaddafi'ye bağlı güçlerle muhalifler arasında dün çıkan çatışmalarda 17 kişi hayatını kaybetti.

Haberler 18.04.2011 - 10:22

Libya’daki iç savaşın en yoğun olduğu Misrata kentinde dün yine yoğun çatışmalar yaşandı. Libyalı bir muhalif ile sivil toplum örgütü çalışanı bir kişi, dünkü çatışmalarda 17 kişinin öldüğünü, 74 kişinin de yaralandığını söyledi.

Adının açıklanmasını istemeyen sivil toplum örgütü çalışanı, dün Misrata'da ziyaret ettiği hastaneye 17 kişinin cesetlerinin getirildiğini, bunların arasında başından vurulmuş bir kız çocuğunun bulunduğunu kaydetti. söz konusu şahıs, hastaneye getirilen yaralılar arasında çocukların da olduğunu belirtti.

Abdülselim adlı muhalif de Kaddafi birliklerinin, son günlerde Misrata'nın merkezine doğru ilerlediğini, dün havan topu ve RPG saldırıları düzenlediklerini, ayrıca kentteki hastaneye ateş açtıklarını anlattı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız