Moldova'da markette el bombası patladı: 2 ölü

Moldova’da müşteri ile market çalışanı arasındaki tartışmada yere düşen el bombası patladı. Olayda 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 20.03.2018 - 16:39 Son Güncelleme : 20.03.2018 - 16:40

Arşiv
Moldova'nın başkenti Kişinev'deki bir markette müşteri ile çalışan arasında satın alınan malların ödemesi konusunda tartışma çıktı.

Bu sırada 49 yaşında olduğu belirtilen müşterinin üzerinde bulunan el bombasının yere düşmesi sonucu patlama meydana geldi.

Patlamada aralarında tartışma çıkan market çalışanı ile sabıkalı olduğu iddia edilen müşteri hayatını kaybetti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan 3 kişiye müdahalede bulundu.

Polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı, müşterinin üzerinde neden el bombası bulunduğunun araştırıldığı bildirildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız