Obama'dan taht oyunları

ABD Başkanı Barack Obama'nın reyting rekorları kıran televizyon dizilerini ilgiyle takip ettiği biliniyor. Daha önce "Homeland" dizisini izlediğini açıklayan Obama, bu kez ilgiyle izlediği "Game of Thrones"da en beğendiği karakteri açıkladı. Obama'nın favori karakteri "Tyrion".

Haberler ntv.com.tr 18.11.2015 - 12:41

Türkiye'de de yayımlanan GQ Dergisi, ABD Başkanı Barack Obama ile bir röportaj yaptı. GQ, ABD Başkanı Barack Obama'ya ilgiyle izlediği televizyon dizilerini de sordu.

Obama boş vakitlerinde Amerikan televizyon dizisi "Game of Thrones"u izlediğini ve bu dizideki "Tyrion" karekterini ilgiyle takip ettiğini söyledi.

"Game of Thrones dizisini izlemeyi seviyorum" diyen Obama, "Belki de benim en favori karakterim, cüce, ismi neydi onun?... Game of Thrones'daki en büyük sorunum, karakterlerden hiçbirinin ismini hatırlamıyom olmam" dedi.
ABD Başkanı Barack Obama, Game of Thrones dizisinde "Tyrion" karakterini beğendiğini söyledi. 
"Diziyi izlemeye başladığımda, karakterleri hatırlıyorum ve olay örgüsünün nereye doğru gittiğini biliyorum" şeklinde konuşan ABD Başkanı Obama dizide hatırladığı tek karakterin ise, ismi kolay telaffuz edildiği için John Snow olduğunu söyledi.

ABD Başkanı Barack Obama'ya, Cumhuriyetçi başkan aday adaylarından Donald Trump'ın "Game of Thrones" dizisindeki hangi karaktere benzediği de soruldu. Bu soruyu yanıtlamaktan kaçınan Obama, "Onlardan hiçbirinin böyle bir düzeye yükselebileceğini sanmıyorum" dedi.

ABD Başkanı Obama, Amerikan televizyon dizisi "The Wire"ı da beğeniyle izlediğini açıklamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız