2021 AÖF mezuniyet belgeleri erişime açıldı (e-devlet ile AÖF mezuniyet belgesi sorgulama)

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nden bahar dönemi itibariyle mezun olan öğrenciler için mezuniyet belgesi e Devlet üzerinden erişime açıldı. Peki AÖF mezuniyet belgesi nasıl sorgulanır?

Haberler 17.06.2021 - 13:07

Anadolu Üniversitesi bünyesinde yer alan AÖF sınavlarına katılarak bahar dönemi itibariyle mezun olan öğrenciler için mezuniyet belgeleri erişime açıldı.

Öğrenciler mezuniyet belgesini e-devlet üzerinde sorgulayabilecek.

AÖF MEZUNİYET BELGESİ NASIL SORGULANIR?

AÖF’ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2020-2021 Bahar Yarıyılı sonu itibariyle mezun olan öğrencilerimiz Mezuniyet Belgelerine E-Devlet Kapısı üzerinden erişebilir.

Tüm mezunlarımızı kutlar, İkinci Üniversite ile yine bekleriz"

MEZUNİYET SORGULAMA NASIL YAPILIR?

AÖF mezuniyet belgesi sorgulama işlemi e-devlet üzerinden gerçekleşecek. AÖF mezuniyet belgesi e Devlet şifresi ve T.C kimlik numarasının girişi yapılarak sorgulanabilir.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız