'Kopyacılar değil, başarılılar cezalandırıldı'

İki öğretmen adayı, KPSS eğitim bilimleri testinin iptal kararının yürütmesinin durdurulması ve iptali istemiyle Danıştay'da dava açtı.        

Haberler 06.10.2010 - 11:53

Öğretmen adayları Ali Kazak ve Bilge Çetin, sabah saatlerinde avukatları Dilhun Ayaydın'la birlikte Danıştay'a geldi.        

Ali Kazak, alın teriyle puan alan öğretmen adaylarının mağdur edildiğini ve KPSS'nin iptal edilmesiyle ''kopyacılar'' yerine başarılı adayların cezalandırıldığını savundu.        

Bu adaletsizliği görmezden gelmeyeceklerini ifade eden Kazak, ''Sınav iptal edilerek birileri aklanmaya, skandal unutturulmaya çalışılıyor. Kopya skandalının tek çözümü, hırsızların sınavlarını iptal edip, gerekli cezayı vererek biz mağdur adayların puanlarının tekrar hesaplanıp adaletin sağlanmasıdır'' görüşünü dile getirdi.        

Kazak, avukatları aracılığıyla bugün KPSS eğitim bilimleri testinin iptal kararının yürütmesinin durdurulması ve iptali istemiyle dava açtıklarını bildirdi.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız