CarrefourSA'da genel müdür istifa etti

Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin, 16 Nisan 2018 tarihi itibari ile görevinden ayrılma kararı aldı.

Haberler ntv.com.tr, Anadolu Ajansı 16.04.2018 - 17:49

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, Hakan Ergin'in bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında istifa ettiği ve istifanın kabul edilerek yerine aynı 16.04.2018 tarihinden itibaren geçerli olmak kaydıyla Finans Direktörü görevinde bulunan Kutay Kartallıoğlu'nun vekaleten atandığı ifade edildi.

"YENİ GÖREVLENDİRME EN KISA SÜREDE YAPILACAK"

Konuyla ilgili olarak Perakende Grup Başkanı Ata Köseoğlu, “Görev süresince, CarrefourSA’ya olan katkılarından dolayı Hakan Ergin'e teşekkür ediyoruz. 

CarrefourSA Eski Genel Müdürü Hakan Ergin
Halen CarrefourSA’da CFO görevinde bulunan Kutay Kartallıoğlu, yeni bir atama yapılıncaya kadar mevcut sorumluluklarına ilave olarak, CarrefourSA Genel Müdürlüğü görevini vekaleten üstlenecek. Carrefoursa bu geçiş sürecinde mevcut uzun vadeli hedefleri doğrultusunda çalışmalarını yürütecek yeni görevlendirme de en kısa zamanda yapılacaktır” açıklamasını yaptı.

BIST 100'de işlem gören Carrefoursa hisseleri gün içerisinde yüzde 4'e yakın artıda hareket ederken, haber sonrası önemli bir değişim meydana gelmedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız