İş insanı Erol Çarmıklı son yolculuğuna uğurlandı

Nurol Şirketler Topluluğu'nun 85 yaşında vefat eden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Haberler Anadolu Ajansı 20.05.2021 - 16:35

İş dünyasının önemli isimlerinden, Nurol Şirketler Topluluğu Kurucu Ortağı Erol Çarmıklı için Zincirlikuyu Camisi'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı.

Cenaze törenine, Çarmıklı'nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra siyaset ve iş dünyasından bazı kişiler katıldı.

Çarmıklı'nın naaşı, daha sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

EROL ÇARMIKLI KİMDİR?

Erol Çarmıklı 1936'da Artvin'de doğdu. Eğitimini yarıda bırakarak iş hayatını seçen Çarmıklı, 1966'da Nurol İnşaat ve Ticaret Kollektif Şirketi'ni kurdu.

Elazığ Ferro Tesisleri, İskenderun Demir-Çelik Fabrikaları, Söke Ovası Sulama Tesisleri, Murgul Sülfürik Asit Fabrikası Tesisleri, Tusaş F-16 Uçak Fabrikası ve Tesisleri, Tarabya Konutları İnşaatı, İncegaz Tüneli İnşaat işlerini gerçekleştirdi.

1970'lerden sonra Suudi Arabistan'da birçok iş yaptı. 1980'lerden sonra farklı iş alanlarına yayılma politikasını benimsedi. 2014'te Uluslararası Yönetim Geliştirme Derneği "Yılın İşadamı Ödülü"nü aldı.

Evli olan Çarmıklı, 4 çocuk babası ve 6 torun sahibiydi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız