Sağlık Sanayicileri Derneği: Ürün taleplerine cevap vermeyeceğiz

Sağlık Sanayicileri Derneği, dövizdeki artışa rağmen ürün fiyatlarının hala güncellenmediğini belirterek, bugünden itibaren hastanelerden gelecek ürün taleplerine cevap veremeyeceklerini söyledi.

Haberler NTV Haber 07.12.2021 - 12:01

Türkiye'deki sağlık kurumlarına tıbbi malzeme tedarik eden medikal firmaların bağlı bulunduğu ORDER-TÜSAN-TOBDER-TÜDER, bu haftadan itibaren hastanelere ortopedi ve beyin cerrahisi alanlarındaki her türlü tıbbi cihaz ve medikal malzemenin satışının durdurulacağını açıkladı.

Tıbbi malzeme tedarikçileri, üniversite ve devlet hastanelerine verdikleri malzemelerin parasını almadıklarını, artan döviz maliyetlerine rağmen fiyatların güncellenmediğini belirtiyor.

VİDEO: OMİCRON VARYANTI DAHA BULAŞICI MI?

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız