2022 Ağustos aylık burç yorumları

Astrolog Murat İpek'ten 2022 Ağustos ayı Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Haberler ntv.com.tr 14.08.2022 - 09:24

  • 1

    2022 Ağustos AYI AYLIK GENEL YORUM

    Çok sevgili astrolojiseverler,

    Yaz mevsiminin en hararetli aylarından biri olan ağustos ayına geldik. Ayın ilk haftasında iyicil bir gezegen olan Venüs’ün kuzey ve güney ay düğümleri ile olumlu bir görünümde olduğunu ve eril prensibi anlatan Mars ile de gayet samimi durduğunu görmekteyiz. Bu bize yaşam kalitemizde çok daha olumlu bir yaklaşım getirirken diğer yandan Mars’ın farkındalık gezegeni Uranüs ile kol kola olması da finansal açıdan hayretlere düşürecek gelişmelere davetiye çıkarabilir.

    Ayın 12’sinde 19 derece Kova burcunda yaşanacak olan dolunay ise işin içine disiplin gezegeni Satürn, Uranüs ve Mars gibi zorlu gezegenleri de içine dahil ettiği için yine ekonomi başta olmak üzere, özgürlük ve teknoloji konularında da yolumuza sert virajlar çıkarabilir. Maalesef ağustos ayının yine en önemli sorunlarının başında para gelmekte dersem benden nefret etmeyin olur mu?

    Bu ayın bir başka en olumlu gökyüzü olayı ise 18’inde şans gezegeni Jüpiter ile para ve güzellik kraliçesi Venüs arasındaki samimi görünümün keskinleşecek olması. O nedenle 18’i haftasına çok daha olumlu bakacağız diyebiliriz.

    27 Ağustos'ta yaşanacak olan 4 derece Başak burcundaki yeniayda ise İkizler burcunda hareket etmekte olan Mars’ın zorlayıcı etkisi bu yeniayı gölgeleyecek gibi görünmekte. Tema olarak daha çok çalışmak ve sağlık konularının gündemde olacağı bu son haftada artık denizin, kumun arkada kaldığını bir kere daha zorlanarak da olsa tecrübe edeceğiz demek mümkün.

    Ağustos ayının genel olarak gökyüzü dizilimi “Hadi bakalım sıva kollarını ve çalışmaya başla!” demekte. Ayın ilk yarısında ekonomik anlamda zorlayan bazı gelişmeler tedirgin edecek olsa da daha kötülerini yaşadığımız için artık bunun bizi öldürmeyeceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

    Özellikle ayın ilk 10 günlük sürecinde borsa ve kripto para ile ilgili olan okurlarımın çok daha dikkatli ve özenli davranmalarını tavsiye edeceğim. Ani olumlu, olumsuz hareketler olabilir, biraz tetikte kalmanızda fayda var.

    Bolluk, bereket içinde, her şeyden önce sağlıklı bir ağustos ayı geçirmenizi dilerim.

    (MURAT İPEK / astroloji@muratipek.com)

    AĞUSTOSTA AYIN BOŞLUKTA OLDUĞU ZAMANŞLAR


    02.08.2022 Salı saat 01:29’dan itibaren      02.08.2022 Salı saat 07:05’e kadar

    04.08.2022 Perş. saat 09:19’dan itibaren    04.08.2022 Perş. saat 14:46’ya kadar

    06.08.2022 Cmt. saat 14:24’den itibaren    06.08.2022 Cmt. saat 19:38’e kadar

    08.08.2022 Pzt. saat 13:30’dan itibaren      08.08.2022 Pzt. saat 21:38’e kadar

    10.08.2022 Çarş. saat 19:39’dan itibaren    10.08.2022 Çarş. saat 21:44’e kadar

    12.08.2022 Cuma saat 14:06’dan itibaren   12.08.2022 Cuma saat 21:44’e kadar

    14.08.2022 Pazar saat 18:10’dan itibaren   14.08.2022 Pazar saat 23:42’ye kadar

    16.08.2022 Salı saat 23:18’den itibaren      17.08.2022 Çarş. saat 05:22’ye kadar

    19.08.2022 Cuma saat 14:05’den itibaren  19.08.2022 Cuma saat 15:06’ya kadar

    22.08.2022 Pzt. saat 01:06’dan itibaren      22.08.2022 Pzt. saat 03:29’a kadar

    24.08.2022 Çarş. saat 12:40’dan itibaren    24.08.2022 Çarş. saat 16:09’a kadar

    26.08.2022 Cuma saat 09:54’den itibaren  27.08.2022 Cmt. saat 03:24’e kadar

    29.08.2022 Pzt. saat 06:08’den itibaren      29.08.2022 Pzt. saat 12:44’e kadar

    31.08.2022 Çarş. saat 13:43’den itibaren    31.08.2022 Çarş. saat 20:11’e kadar

  • 2

    Koç

    Bu ayın ilk döneminde özellikle sosyal konular başta olmak üzere partiler ve tanımadığınız insanlar, kalabalıklar, yeni tanışmalar, popülerlik gibi konular ile ayın sonuna doğru ise sağlık durumunuz, sağlıklı beslenme, iş seçiminiz, iş yerindeki ilişkileriniz, nasıl bir çalışan olduğunuz, iç disiplin ve sorumluluklarınızı ele alış biçiminizin yanında gündelik koşturmanızla ilgili konularda zorlu değişim ve dönüşümler yaşamanız olası.

  • 3

    Boğa

    Ağustos ayının ilk yarısında kariyer ve toplumsal saygınlık ve tanınmışlığınız, organizasyon, yönetim ve iktidar kurduğunuz alanlar, aynı zamanda gelecek ile ilgili hedefleriniz ve işinizle ilgili konularda; ikinci yarısında ise fiziksel ve zihinsel olarak yaratıcılığınızı nasıl kullandığınız, çocuklarla olan ilişkiniz ve hayattan duyduğunuz neşe, sanat, hayal gücü, aşk ve kısa süreli ilişkilerinizi anlatan başlıklarda koşturuyor olacaksınız gibi görünmekte.

  • 4

    İkizler

    Bu ay sizi daha çok yüksek öğrenim hayatınız, yurt dışı ile olan ilişkileriniz, diğer kültürlere karşı tutum ve merak, hoşgörü ve hümanizm, uzak yolculuklar, yabancı ülkeleri gezip görme ve uzun vadeli planları da içinde tutan konularda değişim dönüşüm bekliyor. Diğer yandan kökler, miras, ebeveynler, yuva, taşınmaz mallar, maddi mirasın yanı sıra genetik miras ve emlak işleri, taşınmalar, emeklilik konuları gibi başlıklarda da hareketlilik yaşamanız çok mümkün durmakta.

  • 5

    Yengeç

    Ayın ilk yarısında miras, evlilik ya da ortak çalışmalara ait payların ve kazançların durumu, sezgileri, kişinin kendini dönüştürmesi, ruhsal gelişim gibi meseleler ve tabii resmi işler, kamu, devlet alanındaki işlerinizle ilgili mevzular önünüze çıkabilir. Ayın ikinci yarısında ise konu daha çok aile, kardeş, akraba, komşu gibi yakın çevre ile olan ilişkileriniz, her türlü görsel ve sözel iletişim, halkla ilişkiler, pazarlama, tanıtım ve kısa yollar ve kısa vadeli planlarınızla ilgili olacak diyebiliriz.

  • 6

    Aslan

    Bu ay eşiniz, ortaklıklarınız, toplumsal ilişkilerde iş birliğine yatkınlığınız, karşınızdaki kişilerle ilişkilerinizde nasıl bir tavır gösterdiğiniz, iş ortaklığı ya da sosyal ilişkilerinizin kalitesi ve ayrıca açık düşmanlar, avukatlar, mahkemeler gibi mevzuların içinden geçerek başlayabilir. Ayın sonlarına doğru ise üretim, bütçe, taşınabilir mallar gibi kazançlarla ilgili konular, para ve parayı nasıl kullanabileceğinizi anlatan durumlarda kolları sıvayacak olabilirsiniz.

  • 7

    Başak

    Ağustos ayının ilk yarısı sizin için sağlık durumunuz, sağlıklı beslenme, iş seçiminiz, iş yerindeki ilişkileriniz, nasıl bir çalışan olduğunuz, iç disiplin ve sorumluluklarınızı ele alış biçiminizin yanında gündelik koşturmanızla ilgili konularda koşturmakla geçecek gibi görünüyor. Ayın sonlar ise hayata karşı nasıl bir pozisyon aldığınız, dışarıya verdiğiniz imaj ve kendiniz hakkında alacağınız kararlar doğrultusunda geçecek gibi görünmekte.

  • 8

    Terazi

    Ağustos ayının ilk dönemi fiziksel ve zihinsel olarak yaratıcılığınızı nasıl kullandığınız, çocuklarla olan ilişkiniz ve hayattan duyduğunuz neşe, sanat, hayal gücü, aşk ve kısa süreli ilişkilerinizi anlatan başlıklarla ilgilenerek geçecek gibi görünmekte. Ayın sonlarına doğru ise dikkatinizi daha çok ortaya çıkarmak istemediğiniz gizli yanlarınıza dair bilgilere vermeniz gerekebilir. Kendinizi kısıtlanmış ve yalnız hissedebilir, ayrıca bilinçaltı ile ilgili bütün konularda mücadele verebilirsiniz. Ayın ikinci yarısında daha sakin olmaya bakın.

  • 9

    Akrep

    Ayın ilk döneminde kökler, miras, ebeveynler, yuva, taşınmaz mallar, maddi mirasın yanı sıra genetik miras ve emlak işleri, taşınmalar, emeklilik konuları gibi başlıklarda hareketlilik içindeyken; ayın sonlarına doğru dikkatinizi daha çok sosyal konular başta olmak üzere, partiler ve tanımadığınız insanlar, kalabalıklar, yeni tanışmalar, popülerlik gibi konular çekmeye başlayacak diyebiliriz.

  • 10

    Yay

    Ağustos ayı sizi ilk olarak aile, kardeş, akraba, komşu gibi yakın çevre ile olan ilişkileriniz, her türlü görsel ve sözel iletişim, halkla ilişkiler, pazarlama, tanıtım ve kısa yollar, kısa vadeli planlarınızda değişime dönüşüme götürürken; ay sonuna doğru ise kariyer ve toplumsal saygınlık ve tanınmışlığınız, organizasyon, yönetim ve iktidar kurduğunuz alanlar, aynı zamanda gelecek ile ilgili hedefleriniz ve işinizle ilgili konularda kendinizi koştururken bulabilirsiniz.

  • 11

    Oğlak

    Bu ay sizin için üretim, bütçe, taşınabilir mallar gibi kazançlarla ilgili konular, para ve parayı nasıl kullanabileceğiniz alanları anlatan durumlarla başlayacak ve ardından yüksek öğrenim hayatınız, yurt dışı ile olan ilişkileriniz, diğer kültürlere karşı tutum ve merak, hoşgörü ve hümanizm, uzak yolculuklar, yabancı ülkeleri gezip görme ve uzun vadeli planları da içinde tutan konularda kendinizi hareketlenmiş bir halde bulabilirsiniz. Bu ay ne olursa olsun planlı programlı hareket etmeye bakın derim.

  • 12

    Kova

    Ağustos ayının ilk haftaları hayata karşı nasıl bir pozisyon aldığınız, dışarıya verdiğiniz imaj ve kendiniz hakkında alacağınız kararlarla ilgili geçecek. Ayın sonlarına doğru ise dikkatinizi miras, evlilik ya da ortak çalışmalara ait payların ve kazançların durumu, sezgiler, kişinin kendini dönüştürmesi ruhsal gelişim gibi meselelerin ve tabii resmi işler, kamu, devlet alanındaki işlerinizle ilgili konuların çekeceğini söylememiz çok mümkün.

  • 13

    Balık

    Bu ay ortaya çıkarmak istemediğiniz gizli yanlarınıza dair bilgiler, kendinizi kısıtlanmış ve yalnız hissettiğiniz ve ayrıca bilinçaltı ile ilgili konularda farkındalıklar yaşayarak başlayacaksınız. Ayın sonlarına doğru ise eşiniz, ortaklıklarınız, toplumsal ilişkilerde iş birliğine yatkınlığınız, karşınızdaki kişilerle ilişkilerinizde nasıl bir tavır gösterdiğiniz, iş ortaklığı ya da sosyal ilişkilerinizin kalitesi ve ayrıca açık düşmanlar, avukatlar, mahkemeler gibi ciddi konularda artık bazı kararlar alabileceğinizi söylememiz mümkün duruyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız