Günlük burç yorumları (13 Mart 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 13 Mart 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları… (gulnihalozturk@vegaastroloji.com)

Haberler ntv.com.tr 13.03.2024 - 00:00

  • 1
    Sevgili astroloji severler yepyeni bir günden hepinize merhabalar, bu gün Ay boğa burcunda hareketine başlıyor. Kendimizi güvende hissetmek isteyebilir ve ilişkilerde duyguları test etme ihtiyacı hissedebiliriz. Hayatımızda değer verdiğimiz şeylerin gerçekten bize ait olduğuna emin olmak isteyebiliriz. Bu durum ilişkilerde toksik bir yapıyı ortaya çıkartabilir. Duygusal açıdan takıntılı olabiliriz, bize zarar verdiğini bile bile devam etme arzumuzun yüksek olabileceği ilişkiler içinde olabiliriz. Duygularımızdan ziyade düşüncelerimizi kabul ettirme çabasında olup, duygularımızı hissettirmeye çalışırsak bu günü daha kolay geçirebiliriz.
  • 2

    KOÇ

    Sevgili Koç, bugün sahip olduğunuz şeylerin değerini ölçmek isteyebilirsiniz. Değer verdiğiniz insanların güvenini test etmek isteyebilir ve sizi hayatlarında nasıl bir yere koyduklarından emin olmak istebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara neden olacak diyaloglar içinde kalabilirsiniz bu nedenle dobra olmak isterken karşınızdaki insanların kalbini kırabilirsiniz. Finansal konusunda hata yapabilme riskiniz yüksek sabah saatlerinde karar almakten çekinin.

  • 3

    BOĞA

    Sevgili Boğa, bugün duygularınızı ifade etmek isteyebilir,  insanların sizin hissiyatınıza daha fazla hassasiyet göstermesini bekleyebilirsiniz. Diğer insanlar ile aranızda krizlere sebep olabilecek olaylar meydana gelebilir. Duygusal olarak verdiğiniz tepkiler pek çok insanın dikkatini çekecek, etrafınızdaki insanlar verdiğiniz duygusal tepkiler sebebiyle size daha büyük tepkiler gösterebilir.

  • 4

    İKİZLER

    Sevgili İkizler,  bugün duygularınızı diğer insanlara ifade etmek istemeyebilirsiniz. Ancak kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Güveninizi zedeleyecek olaylara tepkiniz yüksek olabilir. Duygularınıza aşırı bağlılık gösterebilirsiniz. 

  • 5

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeç, bugün arkadaşlarınıza ihtiyaç duyabilir hatta duygusal açıdan arkadaşsız hareket etmek istemeyebilirsiniz. Bugün hayatınızla ilgili konuları ifade ederken çok fazla bireysel ilerlemeniz durumunda arkadaşlarınızın tepkileri ile karşılaşabilirsiniz.

  • 6

    ASLAN

    Sevgili Aslan, bugün kariyer ve hayatınızla ilgili konularda daha görünür olacaksınız. İş yaşamınızda insanların güvenini kazanmak sizin için çok önemli ancak beaber iş yaptığınız insanlar ile bazı güven sarsıcı olaylar yaşanabilir. Aynı durum evli olanlar için eşleri konusunda da meydana gelebilir. 

  • 7

    BAŞAK

    Sevgili Başak, bugün tüm herkesten uzaklaşmak ve hayatta güveninizi sarsan herkesten gitmek isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda haksızlıklara uğrayabilir, otorite pozisyonundaki kişiler ile ufak gerilimler yaşayabilirsiniz. 

  • 8

    TERAZİ

    Sevgili Terazi, bugün ilişkilerde güven arayışınız her zamandan daha yoğun olabilir. Hayatınızdaki insanların size verdiği değeri, sevğiyi ölçümlemek isteyebilirsiniz. Kıskançlık, paylaşamama gibi konularda zorlanabilirsiniz. Kendi duygularınızı yönetmek zor olabilir. Çocuklar konusunda duygusal krizler yaşanabilir. 

  • 9

    AKREP

    Sevgili Akrep, bugün ilişkilerde güveninizi kaybetmenize neden olan konular içinde bulabilirsiniz kendinizi. Aile içinde manipülatif ilişki ağları sizi bireysel hayatınızda zorlayabilir.

  • 10

    YAY

    Sevgili Yay, bugün duygularınızı gizlemeye, bastırmaya çalışabilirsiniz. Ancak alacağınız bir haber karşısında sakinliğinizi korumakta güçlük çekebilirsiniz. Duygularınızı dönüştürecek bir deneyim yaşayabilirsiniz. İnsanlara olan güveniniz sarsılabilir bu durum diyaloglar konusunda zorlanmanıza neden olabilir. Sağlık konularıyla ilgilenebilir, kişisel bakımınız, günlük  rutinlerinizle ilgilenebilirsiniz.

  • 11

    OĞLAK

    Sevgili Oğlak, bugün ilişkilerinizde güveninizi sarsan insanlara karşı tepkinizi saklamakta güçlük çekebilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızda güveniniz sarsılabilir. Yatırımlar konusunda daha derinlemesine düşünmeniz gerekebilir. Çocuklarınızın sağlığıyla ilgili konular gündeme gelebilir.

  • 12

    KOVA

    Sevgili Kova,  bugün aile içinde güvene dayalı konularda gerilimler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek isterken daha açık olmalısınız. Bugün gizli kalan konuların ortaya çıkışı bazı tartışmalara neden olabilir. Ev içinde, aile içinde bazı sorunların üzerine gitmeniz gerekebilir.

  • 13

    BALIK

    Sevgili Balık, bugün gerçek duygularınızı anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar ile aranızdaki ilişkide güveninizi sarsacak bazı gelişmeler yaşanabilir. Bazı insanlardan uzak kalmak isteyebilirsiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız