Polis şiddeti protesto edildi

New York'un Times Meydanı'na yürüyen göstericiler, ülke genelindeki polis şiddetini protesto etti.

Haberler 23.10.2014 - 05:57

  • 1

    Polis şiddeti protesto edildi

    ABD polisinin siyahilere yönelik şiddet uygulamaları New York şehrinde yüzlerce kişinin katıldığı yürüyüşle protesto edildi.

    Union Meydanı'nda başlayan gösteri, kentin ünlü Times Meydanı'na doğru sloganlar ve pankartlar eşliğinde yürüyüşle devam etti.
  • 2

    Polis şiddeti protesto edildi

    "Adalet yoksa, huzur da yok" ve "Katil polisleri tutuklayın" sloganlarının atıldığı gösteride, Missouri eyaletine bağlı Ferguson kentinde ağustos ayında siyahi bir gencin polis tarafından vurularak öldürülmesini protesto edenlerle dayanışma vurgusu yapıldı.
  • 3

    Polis şiddeti protesto edildi

    Protestocuların sözcüsü Jamel Mims, siyahi genç Michael Brown'un ölümünde suçun ABD'nin güvenlik sisteminde olduğunu söyledi.

    Mims, "Bu sistemde gençler için bir gelecek yok. 'Artık yeter' demek için buradayız" diye konuştu.
  • 4

    Polis şiddeti protesto edildi

    "22 Ekim Koalisyonu" isminde bir grup tarafından organize edilen ve bu yıl on dokuzuncusu düzenlenen gösteri olaysız sona erdi.
  • 5

    Polis şiddeti protesto edildi

    Missouri eyaletindeki Ferguson kentinde, 9 Ağustos'ta siyahi genç Michael Brown'ın polis memuru Darren Wilson tarafından vurularak öldürülmesinden bu yana ABD'nin belli başlı şehirleri protesto gösterilerine sahne oldu.

  • 6

    Polis şiddeti protesto edildi

    Göstericiler polis memuru Wilson'ın ivedilikle tutuklanmasını ve olayın incelenmesi için özel bir savcının atanmasını istiyor. Brown'un öldürülmesiyle ilgili devam eden davanın gelecek ay sonuçlanması bekleniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız