Emekli ikramiyesi ne zaman yatar? Ramazan Bayramı öncesi emekli ikramiyesi zamlandı

2024 Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kala gözler bayram ikramiyesine çevrildi. Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere yıl içerisinde iki kez ikramiye ödemesi yapılıyor. İkramiyeden faydalanan vatandaşlar, 2024 yılı için belirlenen tutarı merak ediyor. Peki, emekli ikramiyesi ne kadar oldu? Emekli ikramiyesi ne zaman yatar?

Haberler 28.02.2024 - 15:40

  • 1
    Emeklilere her yıl iki kere bayram ikramiyesi ödeniyor. Emeklilere geçen yıl 2'şer bin liradan toplam 4 bin lira ikramiye ödemesi yapılmıştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin bayram ikramiyesinde artış talepleriyle ilgili, "Hükümet olarak bu adımı atmaya hazırız. Bu çerçevede çalışmalara kısa sürede başlayabiliriz." demişti.
  • 2

    BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR OLDU?

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan zamlı rakamı geçtiğimiz günlerde açıkladı. Erdoğan, emeklilerin bayram ikramiyesinin yüzde 50 artışla 3 bin lira olacağını açıkladı.
  • 3

    BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK? 

    Üç gün sürecek olan Ramazan Bayramı, bu yıl 10 Nisan itibarıyla idrak edilecek. Emekliye bayram ikramiyeleri ise bayramdan önceki hafta hesaplara geçiyor. 1-9 Nisan tarihleri aralığında bütün emeklilerin ikramiye ödemelerinin gerçekleşmesi bekleniyor.
  • 4

    BAYRAM İKRAMİYESİNDEN KİMLER FAYDALANABİLİR?

    Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) emekli aylığı, yaşlılık aylığı, vazife malullüğü aylığı, malullük aylığı, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri ve ölüm geliri alanlar ile şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören sivil vatandaşlar ile bu kişilerin hak sahipleri bayram ikramiyesi alacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız