Aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? (Mart ayı aile destek ödemesi sorgulama)

Aile destek programı kapsamındaki yardım ödemelerinin hesaplara yatacağı tarih merak ediliyor. Hak sahibi hanelerin yardım ödemesi tutarları, hanedeki kişi başına düşen aylık gelirin dâhil olduğu gelir aralıkları çerçevesinde belirleniyor. Peki, mart ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak?

Haberler 01.03.2024 - 15:23

  • 1
    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödenen Aile Destek Paketi yardımı her ay destek başvurusu kabul edilen vatandaşların  hesaplarına yatırılıyor. Aile Destek Programı ödemeleri, aylık olarak hazırlanan ödeme listeleri çerçevesinde merkezi olarak yapılmaktadır.
  • 2

    DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATAR?

    Mart ayına ilişkin ödemelerin de ayın 15'inden sonra hesaplara yatırılması bekleniyor. Aile destek ödemelerinin tarihi Bakan Mahinur Özdemir Göktaş tarafından ilan edilecek.
  • 3

    AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

    En fazla 12 ay süreyle Aile Destek Programı ödemesi gerçekleştirilecek. 1
  • 4
    12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2024 yılı Haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayında gerçekleştirilerek söz konu destek programı sona erecektir.
  • 5

    AİLE DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA

    Vatandaşlar ödemelerin hesaplarına yatırılıp yatırılmadığını e-Devlet üzerinden kolayca sorgulayabiliyor. Sorgualama yapmake için e-Devlet sistemi üzerinden, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" ekranına T.C kimlik numarası ile giriş yapılması gerekiyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız