Meghan Markle ve Prens Harry kızları Lilibet’in son halini paylaştı

Prens Harry ve Meghan Markle, kızları Lilibet’in birinci yaş gününe özel olarak, son halini gösteren fotoğrafını paylaştı. Markle ve kızı Lilibet’in doğum günü kutlamasındaki keyifli halleri objektiflere yansırken, Lilibet'in Prens Harry ile benzerliği dikkat çekti.

Haberler ntv.com.tr 07.06.2022 - 11:16 Son Güncelleme : 07.06.2022 - 11:22

  • 1

    Prens Harry ve Meghan Markle, kızları Lilibet Diana Mountbatten-Windsor’ın ilk yaş gününde çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

  • 2

    KIZLARININ SON HALİNİ PAYLAŞTILAR

    Çift, doğum gününde Lilibet’in çekilen son halini, Lilibet’in Markle'ın kucağında olduğu ve yakın aile dostlarıyla birlikte objektiflere gülümsedikleri pozları paylaştı.

    Prens Harry ve Markle ikilisi, kızlarının doğum gününü, aile dostları Misan Harriman, Harriman'ın ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte düzenledikleri bir piknikte kutladı.

  • 3

    BABASINA BENZETİLDİ

    Lilibet'in doğum günü kutlamasında Markle’ın keyifli görüntüsü ve Lilibet’in büyümüş hali dikkat çekerken, çiftin kızlarının babası Prens Harry'e olan benzerliği de gözlerden kaçmadı.

  • 4

    KIZLARININ ADINA BAĞIŞ YAPTILAR

    Çiftin, kızlarının ilk yaş gününe özel, iklim ve toplum krizlerinden etkilenen insanlara yemek yardımı sağlayan sivil toplum kuruluşu World Central Kitchen'a kızları adına 100 bin dolardan fazla bağışta bulundukları belirtildi.

    İkili, kızlarının doğum gününde aldıkları güzel dileklerden dolayı etkilendiklerini de aktardı.

  • 5

    KRALİÇE, LILIBET İLE TANIŞTI

    Öte yandan Prens Harry ve Meghan Markle, Kraliçe Elizabet'in Platin Jübile etkinliği için geçtiğimiz günlerde İngiltere'deydi. 

    Kraliçe Elizabeth’in tahttaki 70. yılı için düzenlenen görkemli Platin Jübile töreni için ABD'den Birleşik Krallık’a giden çift, kızları Lilibet’i ilk defa Kraliçe Elizabeth ile tanıştırdı. 

  • 6

    FOTOĞRAFA İZİN ÇIKMADI

    Markle ve Harry'nin Kraliçe'nin Lilibet ile ilk tanışma anlarının fotoğraflanması için özel bir fotoğrafçı ayarladığı ancak Kraliçe'nin buna kesinlikle izin vermediği söyleniyor.

    İddiaya göre, o anların fotoğraflanması 'özel bir aile görüşmesi' olduğu için ya da ikilinin çekilen fotoğrafları ABD'de basınla paylaşmasından endişe ettiği için Kraliçe'nin izin vermediği konuşuluyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız