2019 Brit Ödülleri sahiplerini buldu (Beyonce’den ‘Kraliçe’ Meghan Markle göndermesi)

2019 Brit Ödülleri, İngiltere'nin Londra kentindeki O2 Arena'da dün akşam düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Geceden ödülle ayrılan Beyonce ve Jay-Z'nin Meghan Markle'ın kraliçe olarak gösterildiği portresinin önündeki pozu, gecenin en dikkat çeken anı oldu.

Haberler 22.02.2019 - 12:20

  • 1

    2019 Brit Ödülleri’ni kazananlar, O2 Arena'da düzenlenen törenle açıklandı.Brit Ödülleri'nin sıra dışı anlarından biri Beyonce ve Jay-Z'den geldi. The Carters adlı gruplarıyla “En İyi Uluslararası Grup” ödülüne layık görülen çift, törene katılamasalar da ödülü kabul ettikleri bir video yayınlayarak teşekkür etti.

    Çiftin Meghan Markle’ın kraliçe olarak gösterildiği portresi önündeki pozu da gecenin en akılda kalan anı oldu. Kimileri Beyonce ve Jay-Z’nin Meghan Markle ile dalga geçtiğini söylese de, pek çok kişi ikilinin Düşes’i sevdiğini ve ona destek olduklarını göstermek için böyle bir yola başvurduklarını belirtti.

  • 2

    Videoda kraliçe tacı takan Meghan Markle’ın illüstratör Tim O’Brien’ın elinden çıkma portresi, Carters grubunun Apesh ** t şarkısı kliplerine atıfta bulunma amacını taşıyor. Çünkü ikili, kliplerinde de Louvre Müzesi’nde Mona Lisa’nın önünde poz vermişti.

  • 3
    Meghan Markle portresi önünde poz veren Beyonce’nin, Düşes’in melez geçmişinden dolayı kendisine “Melanit Mona” dediği yazıldı. (Melanit siyah bir değerli taş). Sosyal medya hesabından da bir açıklama yapan Beyonce, “Siyah Onur Ayı dolayısıyla bizim Melanit Mona’mız önünde eğiliyoruz. Hamileliğini tebrik ediyoruz” dedi.
  • 4

    İşte 2019 Brit Ödülleri’ni kazananların tam listesi:

    EN İYİ ERKEK SANATÇI

    George Ezra

    EN İYİ KADIN SANATÇI

    Jorja Smith 

  • 5

    EN İYİ İNGİLİZ ŞARKISI

    Calvin Harris & Dua Lipa – One Kiss

    EN İYİ ÇIKIŞ

    Tom Walker 

    EN İYİ İNGİLİZ GRUP

    The 1975

  • 6

    EN İYİ VİDEO

    Little Mix – Woman Like Me (feat. Nicki Minaj)

    EN İYİ ULUSLARARASI GRUP

    The Carters 

    EN İYİ ULUSLARARASI ERKEK SANATÇI

    Drake

    EN İYİ ULUSLARARASI KADIN SANATÇI

    Ariana Grande 

  • 7

    EN İYİ İNGİLİZ ALBÜM

    The 1975 – A Brief History of Online Relationships 

    EN İYİ İNGİLİZ YAPIMCI

    Calvin Harris

    ELEŞTİRMENLERİN SEÇİMİ

    Sam Fender

    ULUSLARARASI BAŞARI SAĞLAYAN SANATÇI

    Ed Sheeran

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız