Britney Spears'ın 25 yıllık menajeri Larry Rudolph istifa etti

Yıllardır babasının vasiliğinden kurtulmak için hukuk mücadelesi veren şarkıcı Britney Spears'ın 25 yıldır menajerliğini yapan Larry Rudolph, görevini bıraktığını açıkladı. Rudolph, şarkıcının emekli olmayı düşündüğünü söyledi.

Haberler 07.07.2021 - 07:04

  • 1
    Geçen hafta Los Angeles mahkemesinde babasının kölesi haline geldiği yönünde ifade veren Britney Spears cephesinde bir gelişme daha yaşandı. Şarkıcının 90'ların ortasından beri menajerliğini yürüten menajeri Larry Rudolph, istifa ettiğini açıkladı.
  • 2
    Miley Cyrus, Aerosmith ve Pitbull gibi ünlü şarkıcıların da menajerliğini yürüten Rudolph, Britney'in babası Jamie Spears ve yardımcı vasisi Jodi Montgomery'ye yazdığı mektupta istifa nedenini şu sözlerle açıkladı:
  • 3
    "Britney ve benim en son iletişim kurmamızın üzerinden iki buçuk yıldan fazla zaman geçti, bu süre zarfında süresiz olarak işine ara vermek istediğini düşündüğünü belirtmişti. Bugün erken saatlerde Britney'nin resmi olarak emekli olma niyetini dile getirdiğini farkına vardım. Menajeri olarak, profesyonel hizmetlerime artık ihtiyaç duyulmadığı için ekibinden istifa etmenin Britney'nin çıkarına olduğuna inanıyorum."

  • 4
    Hiçbir zaman şarkıcının vasilik davası sürecine dahil olmadığını belirten Rudolph, "Birlikte 25 yıl boyunca başardıklarımızdan inanılmaz derecede gurur duyduğunu" söyledi.
  • 5

    Rudolph mektubunun sonunda Britney'e ömür boyu mutluluk dilerken ihtiyacı olduğu her zaman yanında olacağını vurguladı.
  • 6
    90'lara kadar müzik endüstrisinde avukat olarak çalışan ve Backstreet Boys, Justin Timberlake ve Jessica Simpson gibi ünlülerin davalarını takip eden Rudolph, Britney'in sesini dinledikten sonra şarkıcının Jive Records ile kaset anlaşması yapmasını sağlamıştı.
  • 7
    O günden beri Britney ile çalışan Rudolph, 2007'de görevini bırakmış ancak vasilik davasının ardından şarkıcının şöhretini canlandırmak için tekrar onunla çalışmaya başlamıştı.

    2019'da Variety Dergisi'ne röportaj veren Rudolph, "Hayatının üçte ikisi onunla birlikte geçti. O neredeyse kendi kızım gibi" demişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız