Haftanın filmleri (5 Temmuz 2018)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 8 film vizyona girdi. (Ceren Ala filmleri değerlendirdi. / Ceren.ala@ntv.com.tr)

Haberler ntv.com.tr 06.07.2018 - 08:55

  • 1

    Ant-Man ve Wasp

    Hayatta herkesin arkasını kollayacak birine ihtiyacı vardır. Süper kahraman olsa bile. En azından bu filmde öyle. Baba mı olsam, evreni mi kurtarsam? Çelişkisinden yılan Ant-Man’in yardımına Evangeline Lilly'nin hayat verdiği Wasp koşuyor, kötü adamlar çok korkuyor. Hep karanlık yüzünü gösteren bugünün süper kahraman filmlerinden farklı olarak “babalık” kavramı üzerine eğilen yönetmen Peyton Reed’i kutluyorum. Paul Rudd bir kez daha başrolde.

    Ant-Man ve Wasp fragmanı 

  • 2

    Hayat Okulu

    1930’ların Paris’i... Yeni bir aileye evlatlık verilen Paul’un soğuk sokaklardan, yemyeşil bir dünyaya açılan ve değişen hayatını onun gözlerinden izleyeceğiz. Nicolas Vanier filmin yönetmen koltuğunda.

    Hayat Okulu fragmanı 

  • 3

    Dua Et Kardeşiz

    Gökhan Demir, Eray Kaman, Ayhan Taş, Başak Akbay ve Funda Dönmez’in oyuncu kadrosunda yer aldığı Dua Et Kardeşim Hamza Yazan imzalı bir komedi filmi. Film, Tuğrul ve Ömer adındaki iki kardeşin arazi kavgasını anlatıyor.

    Dua Et Kardeşiz fragmanı

  • 4

    Hayalet Hikayeleri

    Andy Nyman ve Jeremy Dyson'ın yazıp yönettiği, Nyman’ın başrol koltuğuna da oturduğu “Hayalet Hikayeleri” şüpheci bir profesörün doğaüstü güçlerle imtihanını anlatıyor.

    Hayalet Hikayeleri fragmanı

  • 5

    Kaptan Dandun

    Sharky isimli kaptanın ve mürettabatının denizler üzerindeki macerasını anlatan animasyon, Hubert Weiland imzasını taşıyor.

    Kaptan Dandun fragmanı 

  • 6

    Zama

    Arjantin'in önemli edebi yapıtlarından biri olarak kabul edilen, Antonio di Benedetto'nun 1956 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan film, İspanya'nın sömürgesi olduğu 18. yüzyılda Paraguay'da geçiyor. Filmin yönetmeni Lıcrecia Martel.

    Zama fragmanı

  • 7

    Deliha 2

    Gupse Özay’ın ilk kez kamera arkasına geçtiği Deliha 2 ikinci kez vizyonda. Benim için takdir edilesi yönü, kilo alıp vermesi. İyi bir oyuncu olmak istiyorsan taviz vermelisin. Rol için kilo almak o performansın iyi olacağı anlamına gelmez tabi ama hayat içerisinde taviz verdiğin her şey benim için değerlidir. İlk filmde mahallenin en güzel kızı olduğunu düşünerek aşkının peşinden koşan Zeliha, bu kez akıllanıyor ya da gerçeği farkediyor ve kariyerine yoğunlaşıyor.

    Deliha 2 fragmanı

  • 8

    Karantina XII

    Cinler yerine daha önce psikolojik korku türünde bir film çeken Can Varol, bu kez paranormal aktivitelere yelken açıyor. Bir araştırma için gittikleri adada acayip olaylara maruz kalan gençlerin hikayesi Berna Üçkaleler, Anıl Can Yılar ve Umut Demirdelen gibi isimler tarafından canlandırılıyor.

    Karantina XII fragmanı 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız