Hızlı ve Öfkeli 9'un vizyon tarihi değişti

Corona virüs salgını sinema sektörünü derinden etkilemeye devam ediyor. Ardı ardına gelen birçok erteleme haberinin ardından şimdi de Vin Diesel’ın ertelenmeyeceğini söylediği Hızlı ve Öfkeli 9 (Fast & Furious 9) filmi için üzücü bir gelişme yaşandı. Filmin yaklaşık 1 yıl ertelendiği ve yeni vizyon tarihinin 2 Nisan 2021 olarak ayarlandığı duyuruldu. Bir başka ertele kararı ise Sessiz Bir Yer 2 ( A Quiet Place 2) için alındı.

Haberler 13.03.2020 - 16:28

  • 1

    Corona virüs tüm dünyada etkisini ciddi bir şekilde gösteriyor. Her ülke kendi koşullarına göre önlemler alıyor, iptal ve erteleme kararları çıkıyor. Bunlara ek olarak, sektörel anlamda alınan önlemler de kaçınılmaz bir şekilde art arda geliyor. Bu halkaya son eklenen kararlar, büyük bütçeli olan ve yüksek gişe beklentisi olan filmlerin vizyon tarihini ertelemesi olarak göze çarpıyor. Böyle bir dönemde filmlere her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu savunan ve Universal Pictures ısrarlarına rağman Hızlı ve Öfkeli 9'un ( Fast & Furious 9) vizyon tarihinin değiştirilmemesi için elinden geleni yapacağını söyleyen başrol oyuncusu Vin Diesel fikrini değiştirmek zorunda kaldı.

    Hızlı ve Öfkeli 9 fragmanı (Tıkla izle) 

  • 2

    Vin Diesel yaptığı açıklamayla 22 Mayıs 2020 tarihinde vizyona girmesi beklenen filmin  erteleme kararını duyurdu ve hayranların filmi mayıs ayında izlemesinin pek mümkün görünmediğini söyledi.

  • 3

    Filme olan heyecan ve beklentinin farkında olduklarını da dile getiren Diesel, bunun hayal kırıklığı yaratan ama gerekli olan bir karar olduğunu söyledi. 

  • 4

    Filmin yaklaşık 1 yıl ertelendiği ve yeni vizyon tarihinin 2 Nisan 2021 olarak ayarlandığı duyuruldu.

  • 5

    Bir başka ertele kararı ise Sessiz Bir Yer 2 (A Quiet Place 2) için alındı. 18-19 ve 20 Mart tarihlerinde sırasıyla Avrupa, İngiltere ve Amerika'da vizyona girmesi planlanan filmin yönetmeni ve ilk filmin başrol oyuncusu John Krasinski, vizyon tarihinin virüsün oluşturduğu nedenlerden dolayı ertelendiğini belirtti ve şimdilik yeni tarihin belli olmadığını söyledi. 

  • 6
    Corana virüs nedeniyle önce 25. Bond filmi No Time To Die, daha sonra Peter Rabbit 2 vizyonunu ertelemişti.  Türkiye'de de 13 Mart'ta Türkiye sinemada seyirci karşısına çıkacak olan Malazgirt 1071, Adanış: Kutsal Kavga ve Aslan Hürkuş: Kayıp Elmas filmlerinin vizyona tarihleri ertelendi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız