Jessica Chastain: Filmdeki çok ağır makyaj cildime kalıcı zarar verdi

Oyuncu Jessica Chastain, The Eyes of Tammy Faye filmindeki makyaj yüzünden cildinde kalıcı hasar meydana geldiğini itiraf etti. 

Haberler 26.08.2021 - 07:49

  • 1
    ABD’li oyuncu Jessica Chastain, ünlü şarkıcı ve sunucu Tammy Faye’i canlandırdığı The Eyes of Tammy Faye (Tammy Faye’in Gözleri) adlı filmdeki ağır makyajının cildine zarar verdiğini belirtti.

  • 2
    Filmde peruk da kullandığını söyleyen Jessica Chastain, çekimler boyunca her gün birkaç saat makyaj sandalyesinde oturmak zorunda kaldığını anlattı.
  • 3

    44 yaşındaki yıldız “Sanıyorum ağır makyaj cildimde kalıcı zarara neden oldu. Sağlıklı besleniyorum, cildime çok iyi bakıyorum ve güneşten uzak kalıyorum ama filmdeki makyajım çok ağırdı" dedi. 

  • 4

    Chastain "Makyaj malzemeleri tüm gün yüzünde kalınca cildi geriyor. Ağır makyaj ayrıca daha yaşlı gösteriyor. Ama tüm bunları sanat için yapıyoruz” diye konuştu. 

  • 5
    Gerçek kişilerden ilham alarak hayata geçirilen The Eyes of Tammy Faye'in başrolünü yıldız oyuncular Jessica Chastain ve Andrew Garfield paylaşıyor. Flmde iki oyuncunun da tanınmaz halde olması göze çarpıyor. The Eyes of Tammy Faye, televizyoncu Tammy Faye Bakker'ın olağanüstü yükselişini, düşüşünü ve kurtuluşunu anlatıyor.

  • 6
    1970'lerde ve 80'lerde, Tammy Faye ve kocası Jim Bakker, mütevazi başlangıçlardan, dünyanın en büyük yayınlarını oluşturma noktasına kadar ulaştı. Sevgi, kabul ve refah mesajlarıyla ünlendi. Finansal problemler, entrikacı rakipler ve skandal, dikkatlice inşa edilmiş imparatorluklarını devirmek için çok uzun süre beklemedi.

  • 7
    The Eyes of Tammy Faye, RuPaul's Drag Race yürütücü yapımcıları Randy Barbato ve Fenton Bailey tarafından hayata geçirildi. Film, 2000 yapımı belgeselden ilhamını aldı. Cherry Jones ve Vincent D'Onofrio, Chastain ile Garfield'a eşlik ediyor.

  • 8
    Michael Showalter, The Eyes of Tammy Faye'in yönetmenliğini; Senaryo yazımını ise Nurse Jackie, The Affair, Dead To Me gibi yapımlardan tanıdığımız Abe Sylvia üstleniyor. Filmin 17 Eylül 2021 tarihinde yurt dışında; 25 Şubat 2022'de ise Türkiye'deki sinemalarda gösterilmesi planlanıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız