Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması'nın kazananları belli oldu

Kadın fotoğrafçıları bir araya getiren Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması'nın bu yılki teması ‘Hayata Dair’ olarak belirlendi. Yarışmanın birincisi “Sevgi” adlı fotoğrafıyla Berna Nalçacı oldu. İşte  Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması'nın kazananları...

Haberler 22.06.2020 - 11:34 Son Güncelleme : 22.06.2020 - 11:55

  • 1

    Anadolu Hayat Emeklilik tarafından gerçekleştirilen Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması'nın 2020 kazananları belirlendi.

    Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen yarışmada, 2 bin 346 katılımcının 7 bin 889 fotoğrafı yarıştı. Türkiye’nin kadınlara özel ilk ve tek fotoğraf yarışması olan Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışmasının birincisi ‘Sevgi’ adlı fotoğrafıyla Berna Nalçacı oldu.

  • 2
    Yarışmanın ikincisi 'Torlukçular' adlı fotoğrafıyla Funda Öztürk oldu.
  • 3
    Üçüncü, 'Sevgililer' adlı fotoğrafıyla Aslı Ayyürü seçildi.
  • 4
    Özlem Dilek 'Anıtkabir' fotoğrafıyla mansiyon ödülü kazandı.
  • 5
    Nebiha Bacıoğlu 'Yağmurdan Kaçanlar' adlı çalışmasıyla mansiyon aldı.
  • 6

    Üçüncü mansiyon ödülü de 'Balıkçılar' fotoğrafıyla Münevver Ulusoy'a verildi.

    Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında ‘Hayata Dair’ temasıyla düzenlenen yarışmanın bu yılki seçici kurulunda fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar, Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Güler Ertan, fotoğraf muhabiri ve belgesel yapımcısı Coşkun Aral, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Nihal Kafalı ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız