Kaptan Amerika: İlk yenilmez filmi hakkında merak edilenler

Marvel filmlerinden Kaptan Amerika: İlk yenilmez filminin yıldızları, konusu ve merak edilenler...

Haberler ntv.com.tr 17.09.2020 - 11:54

  • 1
    Marvel'ın Captain America çizgi-romanına dayanan Kaptan Amerika: İlk yenilmez filmi  Steve Rogers'ın süper kahraman oluşunu anlatıyor.
  • 2
    Yönetmenliğini Joe Johnston'ın yapımcılığını da Marvel'ın üstlendiği filmde Chris Evans, Hayley Atwell, Sebastian Stan, Tommy Le Jones, Hugo Weawing ve Dominic Cooper gibi birçok ünlü yıldız yer alıyor.
  • 3
    Askeriyeden reddedilen bir asker olan Steve Rogers, bir doz "Süper-Asker serumu" aldıktan sonra Kaptan Amerika'ya dönüşür. Ancak Kaptan Amerika olmanın, bir savaş tacirini ve terörist örgütü devirmeye çalışmasının bir bedeli vardır.
  • 4
    Marvel Comics tarafından yaratılan çizgi roman karakteri Kaptan Amerika, yani Steve Rogers, bu filmde Kaptan Amerika olarak bilinen süper askere dönüşeceği deneysel bir programa katılmaya gönüllü olduğu zamanlardaki Marvel Evreni’nin ilk günlerine dönüyor. Kaptan Amerika, kötü Red Skull’ın liderliğindeki HYDRA organizasyonuyla savaşmak için Bucky Barnes ve Peggy Carter’la güçlerini birleştiriyor.
  • 5
    Steve Rogers ikinci dünya savaşı sırasında Adolf Hitler'e bağlı bir kumandan olan Johann Schmidt (Red Skull) Odin’in hazinesi Tessaract'ı arıyor. Tessaract'ı Norveç'teki bir köyde manastırda bulan Schmidt'in başka bir amacı da Berlin'i düşürmek ve bununla beraber dünyayı ele geçirmektir.
  • 6
    Film, Marvel Sinematik Evren'in 5. filmidir. Ayrıca, Yenilmezler filminden önce çekilmiştir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız