Netflix’in sıradışı kadın dizileri

El ele vererek güçlerine güç katan kadın hikayeleri Netflix’te bir araya geldi. İşte bu sezon Netflix’te izleyebileceğiniz sıradışı kadın dizileri…

Haberler ntv.com.tr 10.08.2017 - 11:01

  • 1

    GLOW

    Netflix’in yeni dizisi, kadınların bir amaç uğruna birlikte savaştıkları bir dünyaya götürüyor bizi. Ancak bu savaş biraz farklı. GLOW’un kahramanları hem hayatla mücadele ediyor hem de ringde, çünkü onlar güreşçi. Dizinin başında kavga ederken izlediğimiz Ruth ve Debbie arasındaki ilişkinin zamanla nasıl evrilip derinleştiğine şahit oluyor, arkadaşlıklarının kendi yollarını çizmelerine nasıl yardımcı olduğunu görüyoruz. Hikayenin neon renklerin ve kabarık saçların dönemi 80’lerde geçmesi de cabası.

  • 2

    LAS CHICAS DEL CABLE

    1920’li yılların Madrid’i... Ulusal Telefon Kurumu’nda çalışan dört kadın bir taraftan modern iş hayatının kurallarına ayak uydurmaya çalışırken, diğer taraftan aşkın peşinden koşuyor. Tüm bunları yaparken de dostluklarını pekiştiriyorlar.

  • 3

    FULLER HOUSE 

    90’ların tadı damağımızda kalan Full House dizisinin devamı niteliğindeki Fuller House’da eski dostlar bizi karşılıyor. Artık yetişkin bir kadın olan DJ’i, eşinin ani ölümüyle üç oğluyla hayata tutunmaya çalışırken izliyoruz. DJ geçimlerini sağlamak için tam zamanlı çalışırken, başta kız kardeşi Steph, arkadaşı Kimmy ve tüm ailesinin desteğini de alıyor.

  • 4

    GRACE AND FRANKIE

    Birbirinin zıddı "nineler" Grace ve Frankie, eşlerinin yıllar boyu süren gizli bir ilişkileri olduğunu öğreniyor. İlk başta dünya başlarına yıkılsa da kader birliği yapıyorlar ve sonunda kimsenin tahmin bile edemediği bir imparatorluk kuruyorlar.

  • 5

    JANE THE VIRGIN

    Villanueva ailesinin kadınları üç nesildir Miami’de erkeksiz bir hayat sürüyor… Güney Amerikalı büyükanne kaçak olarak ABD’de yaşıyor, anne şarkıcılık kariyerini ilerletmeye çalışıyor. Jane ise doktorların yaptıkları bir hata yüzünden bakireyken hamile kalıyor. Bu durumda onlara yapacak tek şek kalıyor: Birbirlerine sıkı sıkı tutunmak.

  • 6
  • 7

    ORANGE IS THE NEW BLACK

    Seçkin bir New Yorklu, eskiden işlediği bir suç yüzünden kadın cezaevine atılır. Yıllar önce bir uyuşturucu kuryesiyle ilişkisi olduğu ortaya çıkan Piper, rahat New York hayatının ardından kendini turuncu hapishane tulumu içinde bulur. Bir erkekle nişanlı olan baş karakter, bir de hapishanede eski lezbiyen sevgilisiyle karşılaşır. Kadın hapishanesindeki kah güldüren kah hüzünlendiren heyecan dolu bir dizi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız