The Crown dizisinde Prenses Diana'nın hikayesi başlıyor

Kraliçe II. Elizabeth'in saltanat dönemini anlatan The Crown dizisinin dördüncü sezonunda Prenses Diana'nın sahneleri yer alacak. Prenses Diana’yı Emma Corrin canlandırıyor.

Haberler ntv.com.tr 03.10.2019 - 14:47 Son Güncelleme : 03.10.2019 - 15:03

  • 1

    Kraliçe II. Elizabeth'in saltanat dönemini anlatan bir biyografi dizisi The Crown’ın dördüncü sezonunda Prenses Diana sahnelerine sıra geldi.

  • 2

    Birinci ve ikinci sezonda Claire Foy’un, üçüncü sezon danitibaren ise Olivia Colman’ın Kraliçe Elizabeth’i canlandırdığı dizide Prenses Diana’yı Emma Corrin, eşi Prens Charles’ı ise Josh O’Connor oynuyor.

  • 3

    Diziden yansıyan ilk set fotoğrafında, Netflix dizisinin nisanda yayınlanacak olan dördüncü sezon kadrosuna dahil olan 23 yaşındaki Corrin’in saç ve giyim şekliyle Lady Diana’ya olan benzerliği dikkat çekti.

  • 4

    Prens Charles ile evlendikten sonra Galler Prensesi unvanını alan Lady Diana Spencer karakterini canlandıracağı için heyecanlı olduğunu dile getiren Corrin, “The Crown dizisinin dördüncü sezonuna dahil olmaktan dolayı heyecanlıyım ve gurur duyuyorum. Diziyi birinci sezonundan beri severek izliyorum ve şimdi bu inanılmaz yetenekli oyuncu ailesine katılmak gerçek üstü bir şey” demişti.

  • 5

    Corrin rolüyle ilgili açıklamasında ayrıca, “Prenses Diana bir ikondu ve dünyaya bıraktığı etki derin ve ilham vericiydi. Peter Morgan’ın senaryosunda onu keşfetme şansı verilmesi sıradışı bir fırsattı ve bunu layığıyla yapmak için çabalayacağım” ifadesini kullanmıştı.

  • 6

    The Crown dizisinin dördüncü sezonun tam olarak ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız