Spor Toto Süper Lig'de altıncı hafta

Spor Toto Süper Lig'de altıncı hafta

Haberler 01.10.2013 - 12:22

  • 1

    Bursa'da sessiz gece

    Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın açılış karşılaşmasında Bursaspor ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi. Karşılaşma 0-0 sona ererken, Bursa; evinde yine üç puanla tanışamadı.
  • 2

    Bursa'da sessiz gece

    16. dakikada konuk takım ceza yayı önünde topla buluşan Colin Kazım'ın vuruşunda Akhisar Belediyespor savunma oyuncularına çarpan meşin yuvarlak, az farkla yandan dışarı çıktı.
  • 3

    Bursa'da sessiz gece

    48. dakikada gelişen Akhisar Belediyespor atağında Bruno, Ahmet Cebe'nin pasıyla Bursaspor ceza yayı önünde topla buluştu. Bu oyuncunun vuruşunda kaleci Frey topu yandan kornere çeldi.
  • 4

    Birlik yok beraberlik var

    Galatasaray, Fatih Terim'den sonraki ilk maçında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Sarı-kırmızılılar, sıkıntılı geçirdiği haftanın ardından Rizespor karşısında da 1-1'lik sonuçla puan kaybı yaşadı ve 6. lig maçında 4. beraberliğini aldı.
  • 5

    Birlik yok beraberlik var

    Dakikalar ilerledikçe baskısını artıran Galatasaray, 14'te gole çok yaklaştı. Bruma'ın başlattığı atakta savunmadan seken top, Burak Yılmaz'ın önünde kaldı. Bir önceki pozisyondan çok daha müsait durumda sol çaprazda topla buluşan Burak, kaleciyi geçemedi. Dönen topu tamamlamak isteyen Bruma ise bomboş durumda istediği gibi vuramadı.
  • 6

    Birlik yok beraberlik var

    Sarı-kırmızılı ekip 19'da golü bulmayı başardı. Bruma'nın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Engin Baytar, ceza yayı üzerinden sol ayakla çok güzel bir vuruş yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi.
  • 7

    Birlik yok beraberlik var

    Çaykur Rizespor'un bu baskısı ise 55'te sonuç verdi. Sol taraftan Sercan Kaya'nın kullandığı köşe vuruşunda Tevfik Köse ön direkte kafa vuruşunu yaparak, Galatasaray ağlarını havalandırdı ve Arena'da skoru 1-1'e getirdi.
  • 8

    Birlik yok beraberlik var

    Galatasaray, 73'te 10 kişi kaldı. Çaykur Rizespor kontra atağa çıkarken, Sercan Kaya'yı düşüren Selçuk İnan, ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
  • 9

    Antep siftah yaptı

    Süper Lig'e istediği başlangıcı yapamayan Gaziantepspor sahasında konuk ettiği Karabükspor'u 3-0 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı.
  • 10

    Antep siftah yaptı

    54. dakikada Serdar Özbayraktar'ın sol çaprazdan Kardemir Karabükspor ceza sahasına ortasını iyi takip eden Cenk Tosun, kafayla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve takımını öne geçirdi.
  • 11

    Antep siftah yaptı

    78. dakikada Stilic ceza sahası önünde topu Milevsky'e verdi, bu futbolcunun ortasında topla buluşan Serdar Özbayraktar güzel bir vuruşla takımının ikinci golünü kaydetti ve farkı ikiye çıkardı.
  • 12

    Antep siftah yaptı

    89. dakikada rakip ceza sahası içinde topla buluşan Serdar Özbayraktar, pasını Milevsky'a verdi. Milevsky kalecinin üzerinden aşırtarak topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu belirledi.
  • 13

    Nefes kesen maç Sivas'ın

    Baştan sona kıran kırana geçen ve 3 penaltı, 2 kez de kırmızı çıktığı mücadelede Sivasspor, Elazığspor'u deplasmanda 4-2 mağlup etti ve puanını 9'a yükseltti. 

    3. dakikada Do Costa, Cicinho'nun ceza sahasının sağ tarafından kullandığı serbest vuruştan gelen topu kafayla Elazığspor ağlarıyla buluşturdu.
  • 14

    Nefes kesen maç Sivas'ın

    17. dakikada sol taraftan gelişen Sivasspor atağında Aydın pasını Ziya'ya verdi. Ziya'nın yerden ortasında Utaka düzgün bir vuruşla golü kaydetti.
  • 15

    Nefes kesen maç Sivas'ın

    50. dakikada Ahmet Görkem, kafa golüyle skoru 2-1’e getirdi.   

    59. dakikada Serdar Özkan'ın şutunda top, ceza alanında Da Costa'ya çarptı. Pozisyonda elle oynamaya hükmeden maçın hakemi, penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Sane, takımına beraberliği getiren golü kaydetti.
  • 16

    Nefes kesen maç Sivas'ın

    Sivasspor'da 68. dakikada 2. sarı kartı gören Da Costa, takımını zorlu maçta 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalmasına rağmen pes etmeyen konuk ekipte Aatif Chahechouhe, 76. dakikada Yiğidolar'ı tekrar öne geçirdi.   

    82. dakikada Sane'nin pasında ceza sahasında topa hareketlenen Deniz, Murat ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Maçın hakemi ikinci kez penaltı noktasını gösterdi. Yeniden penaltı noktasına gelen Sane'nin vuruşunda, Korcan topu kornere çelerek gole izin vermedi.
  • 17

    Nefes kesen maç Sivas'ın

    88. dakikada ani gelişen Sivasspor atağında Djebbour'un Görkem ile girdiği mücadele yerde kalması üzerine maçın hakemi karşılaşmada 3. kez penaltı kararı verdi. Penaltıyı kullanan Aatif, farkı yeniden 2'ye çıkaran golü kaydetti.  

    Maçın uzatma dakikalarında Çağlar Birinci rakibine yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gördü ve Elazığspor da maçı 10 kişi ile tamamladı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 4-2 Sivasspor'un üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu skorla Sivasspor puanını 9'a yükseltirken Elazığspor 7 puanda kaldı.
  • 18

    Fırtına seriye bağladı

    Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Torku Konyaspor'u ağırlayan Trabzonspor, Mustafa Yumlu'nun ikinci yarıda attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılarak üst üste 3. galibiyetini aldı.
  • 19

    Fırtına seriye bağladı

    56.dakikada Trabzonspor aradığı golü Mustafa ile buldu. Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Mustafa Yumlu, güzel bir kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi.
  • 20

    Fırtına seriye bağladı

    71.dakikada takımının ilk golünü kaydeden Mustafa bir kez daha sahneye çıktı. Bordo mavililer, rakip yarı alandan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Kale sahasına gelen topu Itandje, ceza alanı dışına yumrukladı ve ceza alanı dışına çıkan topa Malouda'nın sert şutu Mustafa Yumlu'ya çarpan top ağlarla buluştu.
  • 21

    Fırtına seriye bağladı

    Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca Trabzonspor, Torku Konyaspor'u 2-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.
  • 22

    Es-Es geç açıldı

    Eskişehirspor, ilk yarısı golsüz sona eren maçta Kasımpaşa’yı deplasmanda 2-0 mağlup etti ve puanını 10’a yükseltti.
  • 23

    Es-Es geç açıldı

    63 . dakikada sağdan Erman Kılıç'ın kullandığı serbest atışta, kale sahasının önünde iyi yükselen Diego'nun kafa vuruşunda, top ağlara gitti ve Eskişehir öne geçti.
  • 24

    Es-Es geç açıldı

    90+4. dakikada Eskişehirspor farkı 2'ye çıkardı. Kırmızı-siyahlıların yakaladığı ani atakta Necati Ateş sol kanattan getirdiği topu Kamara'ya attı. Ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Kamara, topu düzgün kontrol edemese de meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve maçın skorunu belirledi.
  • 25

    Es-Es geç açıldı

    Bu skorla Kasımpaşa 9 puanda kalırken, Eskişehirspor 10 puana yükseldi ve ligde 6. Sıraya yükseldi.
  • 26

    Fenerbahçe engel tanımıyor

    Spor Toto Süper Lig’de Gençlerbirliği’ne konuk olan sarı lacivertliler, Kuyt’ın golüyle başkent ekibini 1-0 yendi. Ligdeki galibiyet serisini 5 maça çıkaran Fenerbahçe haftayı lider kapattı.
  • 27

    Fenerbahçe engel tanımıyor

    Fenerbahçe’de 45. dakikada arka adalesinden sakatlanan Meireles yerini Salih Uçan’a bıraktı. Kendi sahasından hızlı çıkarak Fenerbahçe kalesinde etkili olmaya çalışan Gençlerbirliği de skoru değiştiremezken takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.
  • 28

    Fenerbahçe engel tanımıyor

    Fenerbahçe aradığı golü 60. dakikada Kuyt ile buldu. Sağ kanattan kullanılan korner vuruşunda Caner ortasını ön direğe yaptı. Savunmadan seken top Egemen’in önünde kalırken, Egemen’in vuruşunda yine savunmadan dönen topa Kuyt dönerek vuruşunu yaptı ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
  • 29

    Fenerbahçe engel tanımıyor

    Bu dakikadan sonra Gençlerbirliği daha fazla risk alarak Fenerbahçe kalesine gelmeye başlarken, ev sahibi ekipte Özgür İleri 84. dakikada topa eliyle müdahale etti.
  • 30

    Fenerbahçe engel tanımıyor

    Hakem Serkan Çınar ikinci sarı kartının ardından Özgür’e kırmızı kartını gösterdi ve Gençlerbirliği sahada 10 kişi kaldı.
  • 31

    Derbide kazanan çıkmadı

    Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kayseri Erciyesspor ile Kayserispor arasında oynanan maç 1-1 berabere tamamlandı.
  • 32

    Derbide kazanan çıkmadı

    66. dakikada Ömer'in sol kanattan yaptığı ortayı göğsüyle yumuşatan Mouche, sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve takımını öne geçirdi.
  • 33

    Derbide kazanan çıkmadı

    69. dakikada Yasin'in korner çizgisi üzerinden penaltı noktasına çıkardığı topu Azofeifa sert bir şekilde kaleye gönderdi. Kaleciden dönen topu Kayserispor defansı uzaklaştırdı.
  • 34

    Derbide kazanan çıkmadı

    80. dakikada Azofeifa'nın kullandığı serbest vuruşa iyi yükselen Sinan, meşin yuvarlağı kafayla kaleye gönderdi ve skora eşitlik geldi. Bu skorla Kayserispor puanını 5’e, Kayseri Erciyespor’da 6’ya çıkardı.
  • 35

    ‘6 Dakikada’ Antalya

    Beşiktaş, olaylı derbinin ardından MP Antalyaspor'a deplasmanda boyun eğdi. Spor Toto Süper Lig'de MP Antalyaspor'a konuk olan siyah beyazlılar, 6 dakika içinde yediği 2 golle sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.
  • 36

    ‘6 Dakikada’ Antalya

    İlk devrenin son bölümünde siyah beyazlılar oyunu rakip sahaya yıktı. İki takım da skoru değiştiremezken takımlar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti.
  • 37

    ‘6 Dakikada’ Antalya

    Karşılaşmanın ikinci devresine hızlı başlayan taraf MP Antalyaspor oldu. Beşiktaş kalesine etkili gelen ev sahibi takım, 47. dakikada Diarra ile 1-0 öne geçti. İki Beşiktaşlı futbolcudan sıyrılarak ceza sahası içine giren Diarra, sağ çaprazdan yerden şutunu çekti ve kaleci Tolga’yı mağlup ederek takımını 1-0 öne geçirdi.
  • 38

    ‘6 Dakikada’ Antalya

    Beşiktaş bu dakikadan sonra daha fazla risk alarak ileri çıkmaya başladı. Siyah beyazlı ekibin savunmada verdiği boşlukları iyi değerlendiren MP Antalyaspor, 53. dakikada farkı 2’ye çıkardı. Sol çaprazdan ceza sahası içine giren Diarra, sol ayağıyla yerden sert bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi.
  • 39

    ‘6 Dakikada’ Antalya

    Karşılaşmanın kalan bölümünde iki takım da yakaladığı pozisyonları değerlendiremezken, MP Antalyaspor sahadan 2-0’lık sonuçla galip ayrılarak bu sezonki ilk 3 puanını aldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız