Galatasaray'da Victor Nelsson ve Sacha Boey Premier Lig ekiplerinin radarında

Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları başladı. Sarı-kırmızılılar, Premier Lig ekiplerinin radarında olan Victor Nelsson ve Sacha Boey için 50 milyon euro istiyor. 

Haberler 24.05.2023 - 13:00

  • 1
    Süper Lig'de Sivasspor'u 2-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Galatasaray, MKE Ankaragücü'nü yenmesi halinde 23. kez kupayı müzesine götürecek. Şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray yöneticileri transfer çalışmalarına başladı.


  • 2
    Galatasaray Başkanvekili Erden Timur da transfer görüşmeleri için İngiltere'ye gitti. Kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da mevcut oyunculara da ilgi var.


  • 3
    Avrupa kulüpleri sarı-kırmızılıların oyuncularını yakından takip ederken Victor Nelsson ve Sacha Boey'i Premier Lig ekipleri radarına aldı. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Galatasaray yöneticileri hem oyuncu almak hem kendi oyuncularını satmak için İngiltere'ye gitti. Ada ekipleri Sacha Boey ve Victor Enok Nelsson'u kadrosuna katmak için sarı kırmızılılarla görüşme halinde.


  • 4
    Galatasaray her iki oyuncu için en az 25 milyon euro bekliyor. Habere göre iki oyuncunun satışından en az 50 milyon Euro bonservis bedeli bekleniyor.


  • 5
    Nelsson ve Boey'nin yanı sıra Nicolo Zaniolo'nun da yaz transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılması bekleniyor. İtalyan oyuncunun serbest kalma bedeli ise 35 milyon euro.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız