Günün öne çıkan 10 haberi (12 Temmuz 2018)

12 Temmuz 2018'de Türkiye ve Dünya'da hangi gelişmeler yaşandı? Dolar ve euroda son durum ne? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 12.07.2018 - 17:57 Son Güncelleme : 12.07.2018 - 18:18

  • 1

    1- TBMM'NİN YENİ BAŞKANI BİNALİ YILDIRIM

    TBMM Geçici Başkanı Durmuş Yılmaz'ın başkanlığında toplanan Genel Kurul'da yapılan oylamada, eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, MHP'nin de desteğiyle TBMM'nin yeni başkanı seçildi.

  • 2

    2- YAZAR EMRAH SERBES'İN CEZASI BELLİ OLDU

    İzmir-Aydın otoyolunda önünde seyreden otomobile çarparak aynı aileden 3 kişinin ölümüne neden olan yazar Emrah Serbes 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. İlk aşamada suçu üstelenen arkadaşı ise 1 yıl hapis cezası aldı.

  • 3

    3- DİNK CİNAYETİ DAVASINDA İKİ TAHLİYE

    Hrant Dink cinayeti davasında dönemin Trabzon İl Jandarma Komutanı Ali Öz ve İstihbarat Şube Müdürü Metin Yıldız'ın adli kontrolle tahliyesine hükmedildi.

  • 4

    4- DOLAR ZİRVEDEN DÖNDÜ

    Dolar/TL kuru, Türkiye’de piyasanın kapalı olduğu gece yarısında Asya'dan gelen alımlarla yüzde 2’den fazla yükselerek tarihinin en yüksek seviyesi olan 4,9767'yi gördü.

    Dolar bu sabah bankalararası piyasalarda gerileyerek 4,85 civarından güne başladı. Albayrak'ın mesajlarıyla kur 4,7896'ya çekilmesinin ardından 4,80'in üzerinde dengelendi.

  • 5

    5- ZUHAL OLCAY'A HAPİS CEZASI

    İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi, sanatçı Zuhal Olcay'a "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan 11 ay 20 gün hapis cezası verdi.

  • 6

    6- ADNAN OKTAR'IN YAKALANMA ANI

    İstanbul'da gözaltına alınan Adnan Oktar'ın ilk sözleri, "İngiliz derin devletinin oyunu" oldu. Bütün mal varlıklarına el konulan ve şirketlerine kayyum atanan Oktar böyle yakalandı. 

  • 7

    7- HAZİNE VE MALİYE BAKANI BERAT ALBAYRAK'TAN ENFLASYON AÇIKLAMASI

    Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, enflasyonun tek haneye indirilmesi için gerekli adımların atılacağını söyledi. Mali disiplinden taviz verilmeyeceğini söyleyen Albayrak, "Merkez Bankası piyasa koşulları neyi gerektiriyorsa onu yapacak" diye konuştu.

  • 8

    8- APPLE'DAN TÜRKİYE'DEKİ İPHONE FİYATLARINA ZAM KARARI

    Apple iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Macbook Pro, Airpods ve Apple Watch'ların da aralarında olduğu ürünleri için Türkiye'de zam kararı aldı.

    Dolar kurunda son dönemde yaşanan artış sonrası Apple ürünlerinin yeni fiyatları şu şekilde...

  • 9

    9- ÜNLÜ İSİMLER SHAKİRA KONSERİNDE

    Shakira, 'El Dorado Dünya Turnesi' kapsamında geldiği İstanbul’da, Vodafone Park’ta konser verdi. Konsere Türkiye'den birçok ünlü isim katıldı. Kimi gazeteciller tarafından görüntülenirken kimi ise sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu. İşte Shakira konserine katılan ünlü isimler ve kareleri...

  • 10

    10- EN POPÜLER DİZİLER BELLİ OLDU (TEMMUZ 2018)

    2018 ikinci yarısı yabancı diziler için hareketli başladı. Zirve sürekli el değiştiriyor. Son olarak zirveye oturan yapım ise uzun süredir ilk 10'dan uzaktaydı. İşte IMDb verilerine göre temmuz ayına zirvede giren en popüler 50 yabancı dizi...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız