Motosiklet üzerinde 3 kişinin yolculuğu hastanede bitti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kontrolsüz kavşaktan dönen otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Haberler İHA 24.10.2021 - 14:27

  • 1

    Antalya-Alanya D-400 karayolu üzerinde dün gece trafik kazası meydana geldi.

    Manavgat istikametinden Alanya istikametine giden Ahmet Ö.'nün kullandığı motosiklet, karşı yönden gelen ve kontrolsüz kavşakta U dönüşü yapan Osman K.'nın kullandığı otomobille çarpıştı.

  • 2

    Kazada  motosikletin sürücüsü Ahmet Özdemir ile yanında Yusuf K. ve Bayram Ö. motosikletten yola savruldu.

    Motosikletteki 3 yaralı sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

  • 3
    Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi. Motosikletin lambasının yanmadığı, otomobil sürücüsünün de bundan dolayı motosikleti fark etmediği görüldü.
  • 4

    "ÇARPTIKTAN SONRA FARK ETTİM"

    Otomobil sürücüsü Osman K., kavşakta dönmek için araçların geçmesini beklediğini, araçlar geçtikten sonra yola çıktığını belirterek. “Ne yazık ki motosiklette hiçbir ışık yanmadığı için motosikleti görmedim. Motosikleti çarptıktan sonra fark ettim” dedi.
  • 5
    Kazanın meydana geldiği yerde bulunan esnaflar ise bölgede günde en az bir kaza yaşandığını, bunların çoğunluğunun da ölümlü olduğunu belirterek, “Manavgat’a 5-6 kilometre mesafede, Manavgat’ın çıkışı sayılabilecek bir yerde ne yazık ki yol tamamen karanlık. Yolda aydınlatma olmadığı için de araç sürücüleri yolu göremiyor. Acilen buranın aydınlatılması gerekmektedir” dediler.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız