Ben Affleck'in anka kuşu dövmesi 

Jennifer Lopez ile 17 yıl sonra yeniden birlikte olmasıyla gündemde olan Ben Affleck, bu defa sırtındaki dövmeyle konuşuluyor. Affleck, sırtındaki dev anka kuşu dövmesi hakkında açıklama yaptı.

Haberler ntv.com.tr 30.07.2021 - 07:20 Son Güncelleme : 30.07.2021 - 08:30

  • 1

    Eski nişanlısı Jennifer Lopez’le yeniden birlikte olmaya başlayan Ben Affleck, son dönemde bu ilişkisiyle gündeme gelse de ünlü aktör, bu defa dikkatleri sırtındaki dev dövmeye yöneltti.

  • 2

    Affleck, mart ayında Hawaii tatili esnasında plajda çekilen fotoğraflarında, tüm sırtını kaplayan renkli anka kuşu dövmesiyle adından söz ettirmişti.

  • 3

    Önceki gün The Ellen DeGeneres Show’a katılan 46 yaşındaki Oscar ödüllü oyuncu, sırtındaki anka kuşu dövmesi hakkında konuştu.

    Affleck, dövmesi hakkında gördüğü yorumların “Pek olumlu olmadığını” söyledi.

  • 4

    "Dövme gizli tuttuğum bir şey değil, fotoğraf çekimi falan yapmıyordum” diyen Affleck, “Şehrin iki saat kuzeyinde, Hawaii'deki bir adadaydık ve paparazzilerin orada olduğunu bilmiyorduk" dedi.

    Affleck, sahilde, yeni filmi Triple Frontier’deki rol arkadaşları Charlie Hunnam, Oscar Isaac ve Garrett Hedlund ile birlikteydi.

  • 5
    Dövmeyi görenlerin beğenmediklerini söyleyen Affleck, yine de dövmesini savunarak, "Benim için önemli bir şeyi temsil ediyor” dedi.
  • 6

    ANKA KUŞUNUN ANLAMI NE?

    Genellikle masallarda, filmlerde, şarkılarda bahsi geçen anka kuşu (simurg) bir dönemin tekrar doğuşu, var oluşu, dirilişi anlamlarına geliyor. Yeniden doğuş, küllerinden doğma anlamı taşıyan anka kuşu, spiritüel olarak reenkarnasyonu temsil ediyor.

    İnanışa göre zümrüdü anka kuşu (simurg) öleceğini hissettiği zaman kendisine ağacın kuru dallarından bir yuva yapar ve hiçbir zaman ne olduğu anlaşılmayan bir yapışkanla yuvayı sıvar, yuvanın içinde ölümü bekler. Ta ki güneş bütün görkemiyle ortaya çıkıp, kuru dalları yakıncaya kadar… Simurg oluşturduğu yuvada yanarak ölür ve küllerinden yeniden doğar.

  • 7
    Affleck geçtiğimiz günlerde, sevgilisi Lopez ile 130 milyon dolarlık mega yatla Saint-Tropez’de tatil yaparken görüntülenmişti.
  • 8
    22 Temmuz’da 52 yaşına giren Lopez ile 48 yaşındaki Affleck, Fransız Riviera’sında Valerie adındaki 130 milyon dolarlık bir mega yatın güvertesinde birbirlerine sarılıp öpüşürken objektiflere takılmıştı.
  • 9
    Jennifer Lopez, Alex Rodriguez ile dört yıllık ilişkisini mart ayında bitirdiğini açıklamış ve hemen ardından Affleck ile ilişkiye başlamıştı.
  • 10

    Lopez ve Affleck ikilisi, 2000’li yıllarda Hollywood’un en gözde çiftlerindendi.

    Bir dönem Bennifer olarak anılan Jennifer Lopez ile Ben Affleck, ilk olarak 2002 yılında birlikte rol aldıkları Gigli adlı filmin setinde tanıştılar. İki yıl nişanlı kalan çift, 2004’te ayrıldı.

  • 11

    Affleck, 2005 yılında Jennifer Garner ile evlendi 2015'te ayrıldı. Lopez de 2004’te evlendiği Marc Anthony’den 2014'te boşandı.

    Affleck’in eski eşi Jennifer Garner’dan üç çocuğu, Lopez’in de eski eşi Marc Anthony’den ikizleri var.

  • 12

    Önceki evliliklerinden çocukları olan ikili, çocuklarını bir araya getirerek büyük bir aile olmayı başardı.

    Ben Affleck, hafta sonları hem kendi çocukları hem de Jennifer Lopez’in çocuklarıyla birlikte zaman geçiriyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız