Burak Sergen'den velayet açıklaması: Olması gereken budur

Bir süre hastaneden kalan ve taburcu olasının ardından Nihan Ünsal ile evlenen Burak Sergen'in eski eşi Işıl Sergen'in, oğlu Cansın için açtığı velayet davası sonuçlandı. Mahkeme, daha önce ortak olan velayetin anneye verilmesine karar verdi. Açıklama yapan Sergen, "Anne babası değişmedi oğlumuzun. Türkiye'de baktığınızda velayetler hep annede olur, olması gereken de budur..." dedi. 

Haberler 18.06.2021 - 11:03

  • 1
    Sağlığına kavuşan Burak Sergen, 3 Haziran'da nişanlısı Nihan Ünsal aile arasında gerçekleşen tören ile nikah masasına oturdu.


  • 2
    Sergen'in eski eşi Işıl Sergen'in oğlu Cansın için açtığı velayet davasını sonuçlandı. Mahkeme, daha önce ortak olan velayetin anneye verilmesine karar verdi.


  • 3
    Bu gelişmenin ardından bir açıklama yapan Sergen, "Ne kadar özel hayatım ile konuşulmaktan kaçınsam da maalesef bu tür şeylerde kaçamıyoruz... Kötü yorumlar, kötü başlık atılmış yanlış haberler... Yeterince zor bir dönemden geçmekteyiz biraz anlayış rica ediyorum...." dedi.


  • 4
    Sergen sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün gereksiz gündem olan "Velayet" konusu hakkında bilgilendirme yapmak istedim.
    Aslında yüzde 50 bende yüzde 50 annesinde olan velayetin tamamını almak için dava açıldı ve mahkeme anneye verilmesine karar kıldı. Bu zaten çok beklenen bir haberdi."


  • 5
    "Yani ortada gündem yaratacak bir şey yok. Anne babası değişmedi oğlumuzun. Sadece mahkeme kararı budur. Ve Türkiye'de baktığınızda velayetler hep annede olur, olması gereken de budur..."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız