Burcu Kara: Çıldırma noktasına geldim

Oyuncu Burcu Kara, “Hamilelik döneminde sabır sınavlarından geçtim. Öyle zamanlar geldi ki çıldırma noktasına geldim. Garip paranoyalardan uzak olalım” ifadelerini kullandı.

Haberler 16.03.2018 - 16:14

  • 1
    Altı ay önce anne olan Burcu Kara, YouTube kanalında, ‘Hamileliğimde En Çok Duyduğum Cümleler’ konu başlığıyla takipçilerine önerilerde bulundu. Oğlu Ali’nin odasında kamera karşısına geçen Kara, “Annemden mi, yoksa kayınvaliden mi başlasam? Hamilelik sürecinde, etrafta büyükler belirir" dedi.
  • 2
    38 yaşındaki oyuncu şu ifadeleri dile getirdi: "Gerekli, gereksiz bilgilerle kafamızı çorba ederler. O tavsiyelerin, önerilerin ve yaşanmışlıkların anne adaylarına hiçbir faydası yok. Her insan aynı değil, ne olur yapmayın. İnsanları rahat bırakın."
  • 3
    "İyi bir şey yapıyorum derken, annenin ve bebeğinin sağlığına ne kadar etki ettiğinizin farkında olmayabilirsiniz. Bende çok şey yaşadım ve çoğu zaman, ‘Sus ve sana ne’ demek istedim ama diyemedim”
  • 4
    “Emzirme döneminde 15 kilo alırsın” sözlerini sık sık duyduğunu söyleyen Kara, “Çok sabır sınavlarından geçtim. Garip paranoyalardan uzak olalım. Anne adayları, insanları kıracağım diye sabretmeyin. Doğumdan önce set koyun, yoksa çocuk olduktan sonra daha yorucu şeyler başlıyor” şeklinde konuştu.
  • 5
    Hamileliğin son ayında kilo alacaksın diyenlere ise Kara, “100 kilo olsam mutlu mu olacaksın? Sen kilo aldın diye, neden biz alalım? Bazen çıldırma noktasına geldim” açıklamasını yaptı.
  • 6
    Kara, çocuğun cinsiyetinin erkek olduğunu söyledikten sonra gelen yorumlara ise, “Erkek mi? Yandın çok zor. Yaramaz olur’ sözleri söylendi.  Ne yapayım değiştireyim mi? Karakterini nereden biliyorsunuz? Yaramaz olursa ne olur, olsun” sözlerini dile getirdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız