Çalışanlarından Kim Kardashian'a maaş ödememe suçlaması

Kim Kardashian'ın evinde çalışanlar, maaşlarının ödenmesiği ve diğer haklarının verilmediği gerekçesiyle ünlü yıldızı dava etti.

Haberler ntv.com.tr 25.05.2021 - 08:47

  • 1

    Çalışanları tarafından maaş ödememekle suçlanan Kim Kardashian’ın başı dertte.

    40 yaşındaki reality show yıldızı, Hidden Hills’teki evinde çalışanları tarafından ödenmemiş ücretleri ve yan haklarını alamadıkları iddiasıyla dava edildi.
  • 2
    Kardashian’ın yedi çalışanı, işe alındıkları tarihte kendilerine tam zamanlı çalışanlar oldukları söylenmesine rağmen, gündenlik çalışan muamelesiyle karşılaştıklarını iddia etti.
  • 3

    Kardashian’ın bir temsilcisi TMZ'ye konuşarak, mülkte devam eden bakım ve temizlik hizmetleri için çalışanların bir şirket tarafından tutulduğunu, Kardashian’ın bu şirketin işlerini nasıl yönettiğinden ve doğrudan personeliyle yaptıkları anlaşmalardan sorumlu olmadığını öne sürdü.

  • 4
    Temsilci, “Kim, aracı şirketle çalışanlar arasındaki meselenin bir an önce hallolmasını, şirketin en kıa sürede çalışanların sorununu gidermesini umuyor” dedi.
  • 5
    Mahkeme belgelerine göre, çalışanlar, kendilerine maaş bordolarının verilmediğini, maaşlarının düzenli bir programa göre ödenmediğini, kendilerine yemek ve dinlenme molaları verilmediğini, harcamaları için uygun şekilde geri ödemelerinin yapılmadığını, çalışma saatlerini kaydedilmesi için bir sistem sağlanmadığını ve fazla mesai için ödeme yapılmadığını iddia etti.
  • 6

    Çalışanlar zararlarının tazmin edimesini talep etti.

    Öte yandan Kim Kardashian'ın, dört çocuğunun babası kanye West ile de boşanma davası sürüyor. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız