Emre Karayel: Bir kadın bir erkek'ten sonra ister istemez...

'1 Kadın 1 Erkek' projesiyle adını duyuran oyuncu Emre Karayel, 'Arkadaşlar İyidir' dizisiyle ekrana, 'El Değmemiş Aşk’la da yıllar sonra sinemaya döndü.

Haberler 13.09.2016 - 12:51

  • 1

    "DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLDU"

    Karayel yeni projeleri için, "‘Bir Kadın Bir Erkek’ çok sevilen bir işti. Ciddi başarıları var. Dokuz sene çok severek çalıştık. Böyle bir işten sonra ister istemez insan seçici oluyor. İzleyiciye karşı sorumluluğunuz artıyor. Kötü bir projeyle dönmek istemiyorsunuz. İşi seçerken biraz titizlendim açıkçası. Film çekimleri çok yoğun geçti, eylül ayına yetiştirmek istiyorduk. Sonra ‘Arkadaşlar İyidir’in görüşmeleri başladı. Kabul etmem de çok uzun sürmedi zaten. Gidişim biraz suskun olmuştu, dönüşüm muhteşem oldu durumu var" dedi.
  • 2

    EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYOR MU?

    Bir kadının zekasının kendisini etkileyebileceğini söyeleyen Karayel, Milliyet'e konuştu. 43 yaşındaki oyuncu evlilikle ilgili ise şöyle konuştu: "Kıvrak zeka ilgimi çeker. Ama zeki bir kadına bulaşır mıyım, bilmiyorum tabii. İdare etmesi zor olur. Yakın zamanda evlilik düşüncem ise yok"
  • 3

    "BAYRAMLAR ŞAHANE GEÇERDİ"

    Adanalı olan Karayel, bayramın memleketinde nasıl geçtiğini ise şu sözlerler açıkladı: "Bayramlar şahane geçerdi. Kadirli ilçesinde büyüdüm. Eş, dost, akraba mahallesiydik. Kurban kesilir kesilmez herkes et dağıtırdı. Adanalı olduğumuz için ete düşkünlük söz konusu. Bayram namazından sonra hemen mangallar yanardı. Akşamları da herkes birbirine giderdi. Çok güzel zamanlardı. Orada bayramlar hâlâ öyle kutlanıyor ama ben İstanbul’da çalıştığım için katılamıyorum."
  • 4

    HAYALİNİ AÇIKLADI

    "Yarış atlarım var. Ankara’da koşan bir tayım var. Diğer taylarım çiftlikte büyüyorlar. Merakım aileden geliyor. Çocukluğumdan beri atlara ilgim var. Hep “Param olursa at alacağım” demiştim. Yetiştiricilik yapmaktan keyif alıyorum. Her at besleyen insan gibi tabii ki çiftlik kurma hayalim de var.
  • 5
    Karayel 'El Değmemiş Aşk' filminde başrolü son olarak 'Romantik Komedi'nin Ece'si olarak beyazperde de boy gösteren 36 yaşındaki Begüm Kütük Yaşaroğlu ile paylaşıyor.
  • 6

    EMRE KARAYEL'İN YER ALDIĞI PROJELER

    Sesi Çok Güzel (2015) - Sunucu
    1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk - Ozan Karaman
    Akıl Kârı (2014) - Sunucu
    1 Erkek 1 Kadın (2012) - Ozan Karaman
    Başka Dilde Aşk (2009) - Aras
    1 Kadın 1 Erkek (2008) - Ozan Karaman
    Usta (film) (2008)
    Kurtlar Vadisi Pusu (2007) - Zafer Sasonlu
    Tutsak (2007)
    Zincirbozan (2007)
    Polis (2006)
    Körfez Ateşi (2005)
    Kırık Kalpler Durağı (2005)
    Gümüş (2005)
    Sayın Bakanım (2004)
    Ablam Böyle İstedi (2004)
    Fişgittin Bey (2003)
    Bir İstanbul Masalı (2003)
    Kuzenlerim (2002)
    Bizim Evin Halleri (2002)
    Bir Beyin Oğlu (film) (1988)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız