Fotoğrafları sansürlenen Madonna'dan tepki

ABD'li şarkıcı Madonna, Instagram hesabında topluluk kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle kaldırılan fotoğraflarını düzenledikten sonra yeniden yükledi. Madonna, Instagram'ı cinsiyetçi politikalara sahip olmakla suçladı. Madonna, "Sanki bir kadının anatomisinin cinselleştirilebilecek tek parçası buymuş gibi. Bebeği besleyen göğüs ucu! Bir erkeğin göğüs ucu erotik olarak deneyimlenemez mi?" dedi. 

Haberler 27.11.2021 - 15:46

  • 1
    Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna'nın Instagram'da göğüs ucunun göründüğü fotoğrafları 'topluluk kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle' kaldırıldı. Madonna kaldırılan fotoğraflarını düzenledikten sonra yeniden yükledi.


  • 2
    Göğüs ucunu sansürleyerek yeniden paylaşan Madonna, Instagram yönetimine tepki gösterdi.





  • 3
    Sosyal medya platformunun çıplaklık kurallarını sert bir dille eleştiren Madonna, Amerikan Şükran Günü bayramının hikayesine atıfta bulunarak, "Instagram’ın herhangi bir uyarı veya bildirimde bulunmadan kaldırdığı fotoğrafları yeniden yayınlıyorum…" dedi.


  • 4
    "Engellemenin nedeni göğüs ucumun küçük bir kısmının görülmesiydi" diyen yıldız şarkıcı, "Bir kadının vücudunun göğüs ucu hariç, her santiminin gösterilmesine izin veren bir kültürde yaşıyor olmamız beni hâlâ hayrete düşürüyor" diye konuştu.


  • 5
    69 yaşındaki şarkıcı sözlerini şöyle sürdürdü: "Sanki bir kadının anatomisinin cinselleştirilebilecek tek parçası buymuş gibi. Bebeği besleyen göğüs ucu! Bir erkeğin göğüs ucu erotik olarak deneyimlenemez mi?!"
  • 6
    "Kırk yıllık sansürle, cinsiyetçilikle, yaş ayrımcılığı ve kadın düşmanlığıyla akıl sağlığımı korumayı başardığım için teşekkür ederim”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız