Gemma Arterton: Öğrenci kredimi ödemek için James Bond'da rol aldım

James Bond serisinin 22. filmi Quantum of Solace'te Strawberry Fields'i canlandıran Gemma Arterton rolü öğrenci kredisini ödeyebilmek için kabul ettiğini söyledi. 

Haberler 28.12.2020 - 06:56

  • 1
    Daniel Craig'in başrolünde olduğu 2008'de yayımlanan James Bond filmi Quantum of Solace'te rol alan Gemma Arterton, o dönemde maddi zorluklar yaşadığını ve ve okul harcını ödemek için filme dahil olduğunu açıkladı.
  • 2
    Daily Mail'in haberine göre 34 yaşındaki oyuncu filmlerde kadınlara dair sürdürülen cinsiyetçi klişeleri ima ederek 007'nin kadın karakterine dair çok fazla yanlış gördüğünü söyledi.
  • 3
    Eline geçen oyunculuk fırsatına dair konuşan Arterton şu ifadeleri kullandı: Kariyerimin başlangıcında bir kilise faresi kadar yoksuldum ve sadece çalışıp para kazanabildiğim için mutluydum. Quantum of Solace'i kabul ettiğim için hala eleştiriler alıyorum ama 21 yaşındaydım ve öğrenci kredim vardı.
  • 4
    Strawberry Fields karakterini canlandıran ünlü oyuncu şunları ekledi: Ama yaşlandıkça Bond kadınlarının çok yanlış olduğunu fark ettim. Strawberry hayır demeliydi ve gerçekten düz ayakkabılar giymeliydi.
  • 5
    James Bond serisi kısa süre önce corona virüs pandemisi nedeniyle vizyon tarihi birden fazla kez ertelenmek zorunda kalan Ölmek İçin Zaman Yok (No Time To Time) filmiyle gündeme geldi. Ayrıca Craig emekli olduktan sonra yeni James Bond'un kim canlandıracağı hala merak edilen konular arasında.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız