Hangi ünlü nerede görüldü? (28-29 Ağustos 2016)

Hangi ünlü, nerede ve ne yaparken görüntülendi? İşte ünlülerin gündelik hayatından fotoğraflar...

Haberler ntv.com.tr 29.08.2016 - 16:42

  • 1

    ÜNLÜLERİN GÜNLÜK HAYATI

    Ünlülerin gündelik hayatına yakın plan... Kim, nerede, ne yaptı? İşte Jennifer Lawrence'tan Rihanna'ya, Beyonce'den Kendall Jenner'a ünlülerin günlük hayatına dair notlar...
  • 2

    KANYON YÜRÜYÜŞÜ

    Forbes Dergisi tarafından yayımlanan en çok kazanan oyunucular listesinde ikinci kez birinci sırada yer alan Jennifer Lawrence, bir arkadaşıyla birlikte ABD'nin Studio şehrindeki Coldwater Parkı'nda kanyon yürüyüşü yaparken objektife takıldı.

  • 3

    SAHNEDEN PARTİYE

    2016 MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde Michael Jackson Vanguard ödülünü alan ve sahne performansıyla göz dolduran Rihanna, after parti'ye giderken görüntülendi. Ödülü için sevgilisi Drake'nin sahneye davet ettiği ve sahnede romantik anlar yaşayan ikili, New York'tali Up & Down Club'da gerçekleştirilen partiye de birlikte katıldı.

  • 4

    ZAFERİNİ KUTLADI

    Adaylığı olan 11 dalın altısından ödül kazanan Beyonce, 2016 MTV Video Müzik Ödülleri gecesinin yıldızı oldu. Elde ettiği başarıyı New York'taki Pasquale Jones adlı restoranda arkadaşlarıyla yemek yiyerek kutlayan ünlü şarkıcının, ödül törenindeki kıyafetini değiştirmemiş olması dikkat çekti. 

  • 5

    ÜSTÜNÜ BAŞINI YIRTTI

    Kardashian/Jenner ailesinin süper model üyesi Kendall Jenner, cinsiyet değiştiren babası Caitlyn Jenner'la baş başa yemek yedi. Jenner, Malibu'daki Nobu Restaurant'a asmiterik biçimde yırtılmış tişörtü ve yine kesilmiş jean şortuyla katıldı. 

  • 6

    ENGELLİ HAYRANA ÖZEL İLGİ

    Şarkıcı ve söz yazarı Marc Anthony, New York'taki Radio City Music Hall adlı eğlence mekanından eşi Shannon De Lima ile birlikte ayrılırken görüntülendi. Ünlü yıldız kendisine ilgi gösteren hayranlarını geri çevirmeyip onlarla fotoğraf çektirtirdi. Tekerlekli sandalyedeki engelli hayranına ise özel ilgi göstererek yanağından öptü.
  • 7

    KLİP İÇİN KAPLUMBAĞA OLDU

    Şarkıcı ve söz yazarı Adam Levine, Beverly Hills'teki klip çekimi esnasında objektife yansıdı. Maroon 5 grubu solistinin kablumbağa kostümüyle verdiği görüntü sokaktan geçenleri eğlendirdi. 

  • 8

    AİLECE AYİNE KATILDILAR

    Oyuncu Reese Witherspoon, eşi Jim Toth, oğulları Deacon Phillippe ve Tennessee Toth ile Los Angeles'ta kiliseye giderken görüntülendi. Küçük Tennessee'nin pazar ayini için süpermen kostümü seçmesi gülümsetti. 

  • 9

    KİLOSUNU SAKLAYAMADI

    New York sokaklarında arkadaşıyla yürürken görüntülenen ABD'li oyuncu Hilary Duff'ın kilo aldığı dikkatlerden kaçmadı. Ünlü yıldız görüntülendiğini anlayınca küçük çantasıyla bacaklarını örtmeye çalıştı.
  • 10

    KIRMIZI HALI CESARETİ

    ABD'li model Hannah Davis Jeter, New York'taki Ford Amphitheater'da gerçekleştirilen 2016 Sports Illustrated Summer of Swim Fan Festival & Concert etkinliğinde kırmızı halı pozu verdi. Jeter'in çiçekli büstiyer ve kırmızı mini etekten oluşan cesur kıyafeti dikkat çekti. 

  • 11

    TAM BİR SÜPER ANNE

    İtalyan model Elisabetta Canalis, Beverly Hills'te sokakta yürürken tam bir süper anne olduğunu kanıtladı.  Bir elinde Skyler adındaki bebeği, diğer elinde de alışveriş çantasıyla, tek başına işlerin üstesinden nasıl da gelebildiğini gösterdi.
  • 12

    AİLE BOYU EĞLENCE

    Brezilyalı süper model Alessandra Ambrosio, eşi Jamie Mazur, çocukları Anja ve Noah'la birlikte Malibu'daki Soho House'dan ayrılırken görüntülendi. Ünlü modelin ailesiyle eğlenceli dakikalar geçirdiği gözlerden kaçmadı.
  • 13

    UÇMADAN ÖNCE YIRTMAÇ ŞOV

    Paris Hilton, Los Angeles Havalimanı'na girerken görüntülendi. Paparazzilerin kendisini fotoğrafladığını fark eden Hilton, derin yırtmaçlı, palmiye yaprağı desenli elbisesiyle poz verdi. 35 yaşındaki sosyetik ünlü, yırtmacından görünen bacağını ortaya çıkarmak için çaba sarf etti.
  • 14

    ANNE ÇANTASI

    ABD'li oyuncu Brooke Burke, Malibu'da spor salonundan çıktıktan sonra çocuklarıyla pazar gezmesine giderken görüntülendi. Oyunculuğun yanı sıra dans da eden ünlü yıldızın kolundaki büyük çantada spor malzemelerinin yanı sıra çocuklarının eşyalarını da taşıması dikkat çekti.

  • 15

    ÜZÜMLERE HAYRAN OLDU

    ABD'li sinema yıldızı Alicia Silverstone, oğlu Bear Blu Jarecki ile birlikte pazar alışveriş yaptı. Studio City'deki bir yiyecek pazarına giden ünlü yıldız, üzümlere kütür kütür üzümlere hayran oldu.

  • 16

    YENİ OYUNCAĞI

    Dünyaca ünlü televizyon yıldızı haline gelen İngiliz şef Gordon Ramsay, Bel Air'de bir benzin istasyonunda yeni Ferrari'siyle benzin istasyonuna girerken görüntülendi. Ardından yeni oyuncağına patinaj çektirerek Los Angeles sokaklarında kayboldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız