Hayranlarından tepki: Yeter artık Madonna!

Madonna, vücudunun büyük bir kısmını açıkta bırakan ve bol Photoshop'lu olduğu öne sürülen cesur fotoğraflarını sosyal medyada paylaşınca hayranları, "Neden Madonna?", "Yeter artık!" diye tepki gösterdi. 

Haberler ntv.com.tr 25.11.2021 - 11:48

  • 1

    ‘Pop müziğin kraliçesi’ Madonna, kişisel Instagram hesabından yayınladığı yatak odası pozlarıyla hayranlarından tepki çekti.

    63 yaşındaki Amerikalı yıldız, aralarında kalçasını ve göğüslerini tamamen açıkta bırakan görsellerin de yer aldığı paylaşımıyla, takipçilerinin eleştirilerine maruz kaldı.

  • 2

    Madonna hayranları, ünlü şarkıcının gündeme gelmek için bu tarz fotoğraflara ihtiyacı olmadığını içeren mesajlar yazdı. Bir takipçisi, “Neden Madonna?” yazarken; bir başkası, “Bize poponu göstermeyi bırak. Yeter artık! Çok bayağı görünüyorsun” dedi.

  • 3

    Dördü evlatlık toplam altı çocuğu olan Madonna’ya yönelik, “Çocukların seninle gurur duyuyordur” şeklindeki kinayeli mesaj da dikkat çekenler arasındaydı.

  • 4

    Madonna’nın çok genç görünen yüzü için aşırı Photoshop müdahalesi yapıldığını öne sürenler de oldu.

  • 5

    Madonna, hafta sonu paylaştığı, fotoğrafçı Steven Klein'in kendisine bıçak dayadığı anı gösteren fotoğrafı paylaşmasıyla da tepki çekmişti. 

  • 6

    PHOTOSHOP SKANDALIYLA GÜNDEMDEYDİ

    Madonna, mart ayında bir Photoshop skandalıyla gündeme gelmişti. 2015’te Rebel Heart albümünün tanıtımı için Instagram’da paylaştığı fotoğrafının aslında Avustralyalı Amelia Goldie’ye ait olduğu, 28 yaşındaki kadının vücuduna kendi yüzünü photoshop ile yerleştirdiği iddia edilmişti.

  • 7

    Sosyal medya platformu TikTok’ta kendi fotoğrafını paylaştığı ve iddiasını gündeme getirdiği videosu viral olan Goldie, Madonna’nın 2015’teki fotoğrafının hala resmi Instagram hesabında bulunduğunu söylemiş, Madonna’nın ekibine Instagram üzerinden iki kez ulaşmaya çalıştığını ancak yanıt alamadığını belirtmişti. Goldie, fotoğrafın asıl sahibinin kendisi olmasından gurur duyduğunu söylemişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız