Kim Kardashian ile Kanye West'in boşanma davasındaki 60 milyon dolarlık ev ayrıntısı

Boşanma aşamasında olan Kim Kardashian ile Kanye West'in mahkeme belgelerinden 60 milyon dolarlık evle ilgili ayrıntı ortaya çıkarıldı.

Haberler 04.03.2021 - 08:18 Son Güncelleme : 04.03.2021 - 10:18

  • 1

    Ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian ile rap şarkıcısı Kanye West’in boşanma davasıyla ilgili yeni bir detay gündemde.

    TMZ’nin haberine göre, 40 yaşındaki Kardashian ile 43 yaşındaki West ve dört çocuğuyla paylaştığı 60 milyon dolar değerindeki ev, boşanma sonrasında da Kardashian’da kalacak. Mahkeme belgelerinde yer alan bu kararın, çocuklar için “değişmezlik ihtiyacından” kaynaklandığı belirtildi.

  • 2

    Boşanma sonrasında da Kardashian ile dört çocuğu North (7), Saint (5), Chicago (3) ve Psalm (21 aylık) ayn evde yaşamaya devam edecek. Kanye West, minimaz tarzda dekore edilmiş evin tasarımı için yıllarca çalışmıştı. Boşanma sonrasında West’in nerede yaşayacağı bilinmese de şimdilik zamanının çoğunu Wyoming’deki çiftlikte geçirdiği biliniyor.

  • 3

    Kim Kardashian ve Kanye West'in bir süre önce basına sızdırılan boşanma belgeleri, ayrılık nedenlerini ortaya koymuştu. Buna göre Kardashian, 2014’te evlendiği rap’çiye şubat ayı başında açtığı boşanma davasının nedeni olarak aralarında "uzlaşmaz farklılıklar" olduğunu göstermişti.

  • 4

    The Sun gazetesi tarafından yayınlanan dosyalar, Kardashian’ın, dört çocuğun ortak velayetini istediğini de doğrulamıştı. Taraflardan hiçbirinin sahip oldukları evlilik anlaşmasına itiraz etmedikleri de belirtilmişti.

  • 5

    2,2 milyar dolarlık serveti olan çiftin bir mülk anlaşması yapma konusunda da ilerleme kaydettikleri iddia edilmiş, boşanma sürecini dostane bir şekilde yürüttükleri öne sürülmüştü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız