Kim Kardashian, Kanye West'ten 23 milyon dolara ev satın aldı

Kim Kardashian, ayrılmadan önce Kanye West'in de içinde yaşadığı, ancak boşanma aşamasında çocuklarıyla birlikte kaldığı evi West'e 23 milyon dolar ödeyerek aldı. 

Haberler ntv.com.tr 20.10.2021 - 06:59 Son Güncelleme : 20.10.2021 - 07:00

  • 1

    Kim KardashianKanye West ile evli olduğu dönemde birlikte yaşadıkları California eyaletinin Hidden Hills şehrinde yer alan evi, West’ten satın aldı.

    People dergisinin haberine göre, 40 yaşındaki reality show yıldızı, devam eden boşanma davası kapsamında eve 23 milyon dolar ödeyerek sahip oldu.

  • 2

    Kardashian’ın, evin kendi değerine 20 milyon dolar, içindeki mobilya ve aksesuarlara ise 3 milyon dolar ödediği öğrenildi.

    Eve, Ocak 2020’de bağımsız bir eksper tarafından değer biçilmişti.

  • 3

    Kardashian ve 44 yaşındaki rap şarkıcısı West, evi 2014’te 20 milyon dolara satın almıştı. Belçikalı mimar Axel Vervoordt ile anlaşan çift, eve, beyaz rengin hakim olduğu özel dekorasyon yaptırmıştı.

  • 4

    North (8), Saint (5), Chicago (3) ve Psalm (2) adlarında dört çocuğu olan Kardashian ve West, evlerinin yenilenmesi aşamasında Kardashian’ın annesi Kris Jenner’ın evinde kalmış, aile, Aralık 2017’de eve taşınmıştı.

    Kris Jenner, Nisan 2018’de attığı bir tweet’te evin değerinin 60 milyon dolara ulaştığını söylemişti.

  • 5

    Kardahian ile West, henüz ayrılmadan önce bu evde çocuklarıyla birlikte yaşıyordu. Ancak çiftin arasında tartışmalar yaşanmaya başladığında West, Wyoming’deki çiftlik evine taşınmıştı. Hatta West’in ABD başkanlığı için seçim çalışmalarını da bu çiftlikte yürüttüğü söylenmişti. People dergisi, geçtiğimiz günlerde West’in bu çiftliği 11 milyon dolara satışa çıkardığını yazdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız