Magazin ve sanat turu (23 Şubat 2021)

23 Şubat 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 23.02.2021 - 17:34

  • 1

    Prens William’dan Prens Philip’in durumuna ilişkin açıklama

    Prens William, geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılan 99 yaşındaki dedesi Edinburgh Dükü Prens Philip’in sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Çılgın Sedat'ın evinde yangın: Engelli oğluna sarılıp gözyaşlarına boğuldu

    Beylikdüzü'nde şarkıcı Çılgın Sedat'ın ailesi ile birlikte yaşadığı villada yangın çıktı. Yangın haberini duyar duymaz olay yerine gelen ünlü şarkıcı, ailesini göremeyince sinir krizleri geçirdi. Ünlü şarkıcının engelli çocuğu ve ailesine kavuştuğu anlarda duygusal anlar yaşandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3
    İngiltere'de first lady krizi

    İngiltere'de yönetime müdahale etmekle suçlanan first lady Carrie Symonds, Başbakanı Boris Johnson'ın ekibinin dağılmasından sorumlu tutuluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 4

    Dwayne Johnson, Black Adam için uyguladığı egzersiz rutinini açıkladı


    DC evreninin merakla beklenen projesi Black Adam'da başrolde yer alacak olan Dwayne Johnson, film için uyguladığı egzersiz programını paylaşarak, günlerdir gündemde olan Marvel'ın Thor'u Chris Hemsworth'ü gölgede bıraktı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 5

    Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı ikinci kez evlendi

    Şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı boşanmalarının ardından ikinci kez dünyaevine girdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Avatar 2 için su altında 7 dakika kalan Kate Winslet: Öleceğimi sandım

    Avatar serisinin devam filmi Avatar 2'nin çekimleri esnasında 7 dakika 14 saniye nefesini tutarak Tom Cruise'un Görevimiz Tejlike rekorunu kıran Kate Winslet, deneyimini anlattı ve "Öleceğimi sandım" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Sarah Jessica Parker'ın iş stili


    Dizide alışveriş yaptığı mağazayı gerçek hayatta satın alan ve tüm vaktini burada geçiren Sex and the City'nin yıldızı Sarah Jessica Parker, floral elbisesi içine batik gömlek ve pembe çoraplarla kendi imzası olan kırmızı ayakkabılarla işinin başındaydı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin ve sevgilisi Marcus Aral'ın Bali tatili

    Geçtiğimiz aylarda verdikleri parti sonrası eleştirilerin hedefinde olan Miss Turkey Güzeli Şevval Şahin tatil için soluğu Bali'de aldı. Sevgilisi Yiğit Marcus Aral ve bir grup arkadaşının da eşlik ettiği Şahin, Endonezya'da hem markalarla çekimlerini hem de tatilini yapıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Ünlülerden Özdemir Erdoğan ve Alpay'ın Zeki Müren'e yönelik sözlerine tepki

    Özdemir Erdoğan'ın "Onu izleyen küçük erkek çocukları travmalar yaşadı" sözlerinden sonra Alpay da Zeki Müren hakkında tepki çeken yorum yaparak, "Türk sanat müziğini katletti" demişti. Bu sözler sanat dünyasında tepkilere yol açtı. İşte ünlü isimlerin Özdemir Erdoğan ve Alpay'a tepkileri ile eleştiriler üzerine Alpay'ın savunması...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Bir sonraki BTS için arayışlar başladı

    Dünyaca ünlü K-Pop grubu BTS'in plak şirketi Big Hit Entertainment, K-Pop'ta yeni bir heyecan dalgası yaratacak bir sonraki BTS'i arıyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 11

    Bella Thorne'nun klibine erişim engeli

    Bella Thorne'un çektiği yeni klip YouTube tarafından kaldırıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12
    James Franco'ya yönelik cinsel saldırı davasında taraflar uzlaştı

    Hollywood yıldızı James Franco'nun oyunculuk okulunda iki öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla açılan davada taraflar uzlaşmaya vardı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU
  • 13

    Dijital sanat eseri için müzayede


    Christie’s Müzayede Evi, ilk kez tamamen dijital olan bir sanat eserini 25 Şubat’ta açık artırmayla satışa çıkaracak. Christie’s böyle bir eseri sunacak ilk büyük müzayede evi olarak tarihe geçecek

    HABER DETAY - TIKLA OKU





  • 14

    MasterChef Emir Elidemir: Mesajlar beni baskı altına soktu

    MasterChef Türkiye 2020’de son üçlüye kalmayı başaran ancak şampiyon olamayan Emir Elidemir, "Gerçekten güçlü bir yarışmacıydım ve şampiyon olmayı istiyordum. 'Sen benim şampiyonumsun' mesajları ister istemez bir baskı altına soktu beni. Elenme konusunda ve başarısız olma ihtimaline karşı bir kaygı oluşuyor içinizde" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Komiser Enright'ın sesi oyuncu Osman Gidişoğlu anılıyor

    Yaşamını oyunculuk ve seslendirmeye adayan sanatçı Osman Gidişoğlu vefatının 8. yılında yad ediliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 16

    The Nightingale yine ertelendi


    Corona virüs salgını nedeniyle birçok filmin vizyon tarihi değişti ya da ertelendi. Son olarak Elle ve Dakota Fanning’in başrollerini paylaştı The Nightingale filmi, yeniden ertelendi. İşte salgın nedeniyle planlandığı tarihte izleyiciyle buluşamayan filmler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 17

    Melike İpek Yalova eşi Altan Gültan ile ayrılık iddialarını doğruladı

    Oyuncu Melike İpek Yalova, iki yıl önce evlendiği yapımcı Altan Gültan’la boşanacakları iddiaları doğrulayarak, "Ortak kararımız" açıklaması yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Daft Punk ikilisi 28 yıllık birlikteliklerini sonlardırdı

    Guy-Manuel de Homem-Christo ve Thomas Bangalter'den oluşan Fransız elektronik müzik ikilisi Daft Punk, 28 yıllık birlikteliklerini sonlandırdıklarını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Stevie Wonder köklerine dönüp Gana'ya taşınıyor iddiası

    Amerikan ve Afrika basını, dünyaca ünlü Amerikalı müzisyen Stevie Wonder'ın Gana'ya taşınacağını yazdı. Wonder, daha önce verdiği röportajda bu planından bahsederken, "Çocuklarımın çocuklarının çocuklarının 'Lütfen beni sevin, sayın' demek sorunda kalmasını istemiyorum" demişti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Kenan Doğulu ve Gülçin Ergül'e İspanya'dan ödül

    İspanya'da düzenlenen Uluslararası ALFA Odülleri'ne Türkiye'den Kenan Doğulu ve Gülçin Ergül layık görüldü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Christina Engelhardt: Woody Allen gençliğimden faydalandı


    Woody Allen hakkındaki cinsel taciz iddialarına odaklanan Allen v Farrow isimli belgeselin yankıları devam ediyor. Christina Engelhardt ünlü yönetmenin gençliğinden faydalandığını iddia ederken, Allen yapımcılara ateş püskürdü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22
    Müzeler çalışanları ısınsın diye açıldı

    Dondurucu soğukta mücadele eden Teksas'ta müzeler çalışanlarının ısınmaları için kapılarını açtı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Akrep 12. bölüm fotoğrafları: Ferda için yolun sonu

    Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı ‘Akrep’, 25 Şubat Perşembe günü Star’da seyirciyle buluşmaya devam ediyor. İşte dizinin yeni bölüm fotoğrafları ve yaşanacaklar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Marvel Sinematik Evreni’ne 6 yeni karakter gelebilir

    Marvel Comics yayınlarında görünen karakterlere dayanan ve Marvel Studios tarafından üretilen süper kahraman filmlerine ilişkin hikayenin geçtiği yer olan Marvel Sinematik Evreni kalabalıklaşıyor. İddiaya göre, Big Hero 6 karakterleri evrene katılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Anthony Bourdain'ın polisiye romanı Gone Bamboo diziye uyarlanıyor

    2018 yılında hayatını kaybeden Gastronomi dünyasının kötü çocuğu ABD'li şef ve yazar Anthony Bourdain'in suç romanı Gone Bamboo diziye uyarlanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    İstanbul Film Festivali'nden yeni film seçkisi

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Film Festivali'nin yeni seçkisi 5-28 Mart tarihlerinde dijital ortamda izleyiciyle buluşuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Taylor Swift'in yeniden kaydettiği Love Story şarkısı liste başı oldu

    Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Taylor Swift, ilk olarak 2008'de çıkardığı, ancak şimdi yeni versiyonuyla kaydettiği Love Story şarkısıyla müzik listesinde bir numaraya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Meghan Markle ve Prens Harry podcast tanıtımı yaptı

    Spotify'da podcast'leri yayınlanacak olan Meghan Markle ve Prens Harry çifti, programları için kısa bir tanıtım videosu yayınladı. Çift, “Duyulmayan sesleri duyurmamız ve insanların hikayelerini dinleyebilmemiz için Archwell Audio’yu oluşturduk” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Şanlıurfa’dan UNESCO’ya iki başvuru daha yapılacak

    Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde hazırlıkları yapılan Unesco Şehirler Ağı - Müzik başvurusu ve Unesco Küresel Jeopark Ağı başvurusu kapsamında şirket hissedarları valilikte protokol imzaladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Survivor'da ödül oyununu kim kazandı, Survivor Çağman Çatay kimdir? (22 Şubat 2021 ayrıntıları)


    Survivor'da ödül ve sembol oyununu kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Survivor son bölümde ödül oyununu ünlüler takımı, sembolü ise Steven kazandı. Yarışmalar öncesi ise ünlüler takımına katılan Çağman Çatay tanıtıldı. İşte 22 Şubat 2021 Pazartesi günü yayınlanan Survivor'ın son bölümünden ayrıntılar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 31
    İçe dönük, fazla sessiz bir gün! / Günlük burç yorumları - 23 Şubat 2021


    Ay Yengeç burcunda daha buruk, içe dönük, evimizle, hayatımızdakilerle ilgili bir gün geçirmemiz mümkün.

    HABER DETAY - TIKLA OKU
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız