Mardinli Marilyn Monroe (Melek Akarmut)

Mardin’de ünlü sinema sanatçısı Marilyn Monroe’ya benzerliğiyle dikkat çeken ev kadını Melek Akarmut, vatandaşların ilgi odağı haline geldi.

Haberler İHA 25.12.2016 - 14:20 Son Güncelleme : 25.12.2016 - 14:24

  • 1

    "İLGİ ODAĞI OLDU"

    Mardin’de yaşayan dört çocuk annesi ev hanımı Melek Akarmut, Amerikalı efsanevi aktris Marilyn Monroe’ya olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Akarmut, her sokağa çıktığında şaşkın bakışlarıyla karşılaştığı vatandaşların ilgi odağı haline geldiğini söyledi.

  • 2

    "MUTLULUK DUYUYORUM"

    Monroe’ye benzemekten mutluluk duyduğunu belirten Akarmut, gittiği her yerde Marilyn Monroe hayranlarının yanına gelip fotoğraf çektirmek istediğini dile getirdi. Akarmut, “Gelip, ‘Marilyn Monroe’ye ne kadar benziyorsunuz. Sizinle fotoğraf çektirebilir miyiz?’ diyorlar. Bu beni rahatsız etmediği gibi çok hoşuma gidiyor” dedi.

  • 3

    "HAYATINI KONU ALAN FİLMDE OYNAMAK İSTİYORUM" 



    Uzun yıllar halı dokumacılığı yaptığını ancak evlendikten sonra iyi bir anne ve huzurlu bir eş olmak için gayret ettiğini kaydeden Akarmut, “Kısa metrajlı bir filmde oynadım. Bazı firmalar da ürün tanıtımlarında beni model olarak kullanmak istiyor. Ancak ben daha çok Monroe’nin hayatını konu alan bir filmde oynamak istiyorum” diye konuştu.
    Akarmut’un kızı Esmanur Evşen ise, annesine hayran olduğunu dile getirdi.

  • 4

    36 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

    Sinema dünyasının en çok tanınan aktrislerinden biri olan Marilyn Monroe, 1962 yılında 36 yaşında hayatını kaybetmişti. Ünlü aktrisin, yüksek dozda sakinleştirici içtiği için yaşamını yitirdiği iddialar arasındaydı.

  • 5

    ÜÇ KEZ EVLENDİ

    Üç kez evlenen Monroe’nun son evliliği ünlü yazar Arthur Miller olmuştu. Pek çok ödüle aday gösterilen Monroe, “Altın Küre” ödülünü de kazanmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız