Meghan Markle ve Prens Harry'nin Kraliçe’yi görüntülü arayarak doğum günü kutlamasına 'samimiyetsiz' yorumu

Meghan Markle ve Prens Harry'nin oğulları Archie ile birlikte Kraliçe’yi görüntülü arayarak doğum gününü kutladıklarını basına duyurmaları İngiliz basınında eleştiri konusu oldu.

Haberler ntv.com.tr 22.04.2020 - 08:29 Son Güncelleme : 22.04.2020 - 08:41

  • 1

    Dün 94 yaşına giren Kraliçe Elizabeth, corona virüs salgını nedeniyle doğum günü kutlamalarını iptal etmiş, kraliyet üyeleri de Kraliçe’yi sosyal medyadan kutlamıştı.

  • 2

    Kate Middleton ile Prens William ve Prens Charles ile eşi Camilla başta olmak üzere pek çok kaliyet üyesinin sosyal medya hesaplarından yaptıkları kutlamalara Meghan Markle ve Prens Harry ABD saatiyle dün öğleden sonra katıldı. Çift, 11 aylık oğulları Archie ile birlikte Kraliçe’ye görüntülü arama yaptı.  

  • 3

    Oğullarını halkın gözünden uzak büyütmek istediklerini vurgulayan Sussex çiftinin, onun, büyük büyükannesi ile bir video bağlantısı aracılığıyla görüştüğünü basına duyurma kararı eleştiri konusu oldu.

  • 4

    GÖRÜŞMEYİ YAPAR YAPMAZ DUYURDULAR

    Daily Mail, çiftin görüntülü kutlamasını “samimiyetten uzak” olarak nitelendirdiği haberinde, özel hayatı konusunda takıntılı olan çiftin, görüşmeyi yapar yapmaz sözcüleri aracılığıyla e-posta ile hemen dünyaya duyurduklarını belirtti.

  • 5
    Gazete, çiftin bu çabasının Buckingham Sarayı'nın, Kraliçe ve ailesi arasındaki görüşmelerin özel olması gerektiği tutumuyla çeliştiğini de ifade etti.
  • 6

    Geçen hafta saraydan yapılan açıklamada, İngiltere monarşi tarihinde ilk kez Kraliçe’nin doğum günü için silah atışlarının yapılmayacağı, büyük kutlamaların gerçekleştirilmeyeceği duyurulmuştu.

  • 7

    BAZI GAZETELERE KONUŞMAMA KARARI

    Meghan Markle ve Prens Harry çifti, önceki gün aralarında Daily Mail, Daily Mirror, The Sun ve Daily Express gibi yayınların yer aldığı dört İngiliz medya kuruluşuna konuşmama kararı aldıklarını duyurmuş, basın özgürlüğünü savunduklarını ancak yalan haberlerden şikayetçi olduklarını belirtmişti. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız