Meghan Markle'ın kolyesindeki gizli mesaj

Prens Harry iler birlikte Kraliyet görevlerine veda etmek için İngiltere'de bulunan Meghan Markle'ın katıldığı etkinliklerdeki kolye tercihi gündem oldu. Prens Harry'nin hediye ettiği tahmin edilen kolyenin Rosemonde Gerard’ın yazdığı The Eternal Song şiirindeki bir dizeden geldiği ortaya çıktı. 

Haberler 12.03.2020 - 08:01

  • 1
    Megxit kararı sonrası Kraliyet görevlerine veda etmek için İngiltere'ye gelen Prens Harry ve Meghan Markle, son resmi görevlerinin (Commonwealth Day) dışında bir dizi etkinliğe katıldılar. Meghan Markle'ın Londra’daki National Theatre’daki yeni bir serginin açılışında ve bir okula yaptığı sürpriz ziyaret sırasında taktığı kolye ilgi odağı oldu.
  • 2
    Sophie Lis, Prens Harry hediye ettiği tahmin edilen Markle’ın kolyesindeki gizli mesajı Instagram sayfasından paylaştı.
  • 3
    Kolyenin yakından bir fotoğrafını paylaşan Lis, takının üzerinde Qu’hier ve Que Demain yazılarının artı ve eksi işaretleri ile yazıldığı göstererek kolyenin 19. Yüzyılda yazılan romantik bir şiirden ilham aldığını belirtti.

  • 4
    “Her gün seni daha çok seviyorum, dünden daha çok, yarından daha az” anlamına gelen yazı, Fransız şair Rosemonde Gerard’ın yazdığı The Eternal Song (Sonsuz Şarkı) şiirindeki bir dizeden geliyor.

  • 5
    Markle’ın bu kolyeyi tercih etmesinden onore olduğunu söyleyen Lis, bu kolyenin gelirlerinin yüzde 10’nun hayvan koruma derneği Wild at Heart vakfına bağışlandığını söyledi.
  • 6
    Bu ayın sonuna kadar birkaç Kraliyet etkinliğinde daha görülmeleri beklenilen Prens Harry ve Meghan Markle, son görevlerini yerine getiriyorlar.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız