Nur Yerlitaş o iddiaları doğruladı: Panik atağım tuttu (Kabin krizi)

Ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın bir mağazada kabin sırası beklemek istemediği için görevlilerle tartıştığı öne sürülmüştü. Yerlitaş bu iddialara, "Evet, doğru gerginlik yaşadım" diyerek yanıt verdi.

Haberler 10.10.2017 - 16:54

  • 1
    Zincirlikuyu'daki Zorlu AVM'deki bir mağazaya giden modacı Nur Yerlitaş'ın soyunma kabinin önünde beklemek istemediği için görevlilerle tartıştığı iddia edilmişti.
  • 2
    Yerlitaş'ın "İçerideki kimse çabuk çıksın" diye isyan ettiği, daha sonra kabinde elbise değiştiren kişinin oyuncu Özge Özpirinçci olduğunu öğrenince 'Bu kadar para veriyorum, beni asla bekletemezsiniz' diye  tepki gösterdiği öne sürülmüştü.
  • 3
    Bu gelişmeler üzerine konuyla ilgil açıklama yapan 62 yaşındaki Yerlitaş şunları söyledi: "Evet, doğru gerginlik yaşadım. O gün panik atağım tutmuştu. Biraz kendim sorunluydum ama konunun Özge ile hiç ama hiç ilgisi yoktu
  • 4
    Oradaki çalışanla problem yaşadık. Hatta hafta sonu Özge'yi aradım. Bana çok şeker ve nazik davrandı. 'Kusura bakma, konunun seninle ilgisi yok' dedim.
  • 5
    Kızcağızın bana karşı hiçbir kötü davranışı ya da sözü olmadı ama o gün yanında basın danışmanı vardı. Konuyu onun basına haber yaptırdığına inanıyorum. Ama olsun. Hiç sorun değil, ben yaşadığım hiçbir şeyi inkar etmiyorum. Sonuçta haber değerim çok yüksek"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız