Ünlülerin güzel görünme sırları

Vogue Türkiye'den E. Şevval Yürüten, Rihanna'dan Kylie Jenner'a 15 ünlünün güzellik sırlarını derledi. İşte o liste:

Haberler 13.11.2017 - 08:12

  • 1

    RIHANNA'DAN KYLIE JENNER'A...

    Vogue Türkiye'den E. Şevval Yürüten, Rihanna'dan Kylie Jenner'a 15 ünlünün güzellik sırlarını derledi. İşte o liste:
  • 2

    RIHANNA

    Riri bu görünümüyle kıvırcık saçlı kadınlara orijinal bir güzellik dersi verdi. Rihanna tepeden topladığı kıvırcık saçlarını öne atarak kahkül görünümü elde etti ve bu güzellik hilesiyle gerçek bir saç dehası olduğunu da kanıtladı.
  • 3

    ANNE HATHAWAY

    Büyük gözlerinin avantajı makyajında kullanmaktan çekinmiyor. Başarılı aktris, buğulu göz makyajıyla büyük, kahve gözlerini her daim güzelliğinin odağı yapıyor.
  • 4

    GIGI HADID

    21 yaşındaki model Gigi Hadid Kardashian'ların mirası kontür makyaja 'strobing' trendiyle savaş açtı. Strobing kraliçesi sonsuz katmandan oluşan kontüre neredeyse makyajsız denebilecek nemli, parlak cildiyle taze bir cevap verdi.
  • 5

    SELENA GOMEZ

    Renkli Lens tutkusuyla 2015 Victoria's Secret şovunda tanışmıştık. Daha sonra pop yıldızı renkli lens obsesyonunuyla kırmızı halıda tüm gözleri üzerinde toplamaya devam etti.

  • 6

    CHIARA

    It-girl Chiara'nın moda haftalarında ön sırayı ele geçirmesini sağlayan oyun alanı ise saç aksesuarları. Chiara'ya göre bandana takmanın sırrı da 60 ve 70'lerden ilham alan hareketli su dalgaları.
  • 7

    TAYLOR SWIFT

    Fazlasıyla bilinen ve asla vazgeçemediği takıntısı ise kırmızı ruj. Son dönemde imajı konusunda cüretkar değişimlere giden Swift n'olursa olsun dudaklarından kırmızı ruju eksik etmiyor.
  • 8

    EMMA STONE

    Küçük suratını verdiği avantajla kısa saç modellerini denemekten çekinmiyor. Birdman'in galasında asimetrik, perçemli bob kesimiyle karşımıza çıkan Stone orijinal modeliyle kısa saçın hakkını verdi.
  • 9

    KYLIE JENNER

    Kendi makyaj markasıyla rekorlar kıran Kylie Jenner’ın en büyük tutkusu ise sıradışı rujlar. Geçen seneye kadar yabancı olduğumuz kahve, mor, mavi, siyah, altın dudakları Kylie sayesinde sıkça gördük. İddialı ruj seçimleri yanı sıra Kylie Jenner nude'un her tonuna da şans verdi.
  • 10

    IRINA SHAYK

    Kırmızı halı etkinliklerindeki joker saçıysa sıkı topuzu. Ortadan ayırıp sıkıca topladığı saçlarını ise sivri 'cat-eye' makyajıyla tamamlamayı tercih ediyor.
  • 11

    KRISTEN STEWART

    İddialı makyajdan kaçınan, erkeksi güzelliğiyle dikkat çeken Kristen Stewart 69.
    Cannes Film Festivali'nde güzellik oyununu değiştirdi. Dipleri koyu yeni platin saçlarına kırmızı ruj-siyah eyeliner ikilisiyle eşlik ederek içindeki feminen rockstarı ortaya çıkardı.
  • 12

    BELLA HADİD

    En güçlü güzellik silahlarından biri elmacık kemikleri. Makyaj konusunda nasıl bir tavır sergilerse sergilesin yükselen model neredeyse her makyajında çıkık elmacık kemiklerini bronz pudrayla daha da belirginleştiriyor.
  • 13

    NATASHA POLY

    2015 yılında Cannes Film Festivali'nde Hollywood büyüsünü kırmızı halıya taşıdı. Rus model, payetli elbisese seçimini minimalist, natural tonlarda bir makyajla tamamlamak yerine kırmızı ruj-siyah eyeliner tehlikeli ikilisine şans vererek risk aldı. Bu riski ise onu kırmızı halıda hafızalardan silinmeyecek bir görünüme imza atmasını sağladı.
  • 14

    SCARLETT JOHANSSON

    Her saç rengini deneyebilecek ve yakıştırabilecek nadir kadınlardan, çünkü en uçuk renklerin bile hakkını verebiliyor. Johansson göz alıcı pembe,platin saç rengine 20’lerin parmak dalgasıyla eşlik ederken aynı renk paletinden pembe rujuyla etkileyici bir nüans yaratıyor.
  • 15

    ROONEY MARA

    Kırmızı halıda dikkatleri çekme taktiği deneysel saç modelleri. Deneysel saçların Hollywood temsilcisi Rooney Mara BFI Londra Film Festivali sırasında gerçekleşen 'Carol' filminin galasında uzun pembe ipek iple saçlarını orijinal bir şekilde toplayarak ilham veren saç modelleri radarımıza girdi. 

  • 16

    RACHEL MCADAMS

    Rachel McAdams beyaz tenini pastel tonlarla şımartmayı çok seviyor. Kızıldan sarıya her saç rengiyle gördüğümüz McAdams, konu makyaj olunca pembe allıktan vazgeçmiyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız