BEYİNDER, Avrupa İnme Topluluğunun Yönetim Kuruluna girdi

İki yıl önce Avrupa İnme Topluluğuna (SAFE) üye olan BEYİNDER, (Beyin Sağlığı ve Beyin Damar Hastalıkları Hasta Derneği) şimdi de topluluğun yönetim kuruluna girdi.

Haberler ntv.com.tr 02.12.2019 - 12:20

İnmeyle ilgili hem koruyucu önlemler hem de tedaviyle ilgili Avrupa’da çalışmalar yapan SAFE (Stroke Allianz for Europe-Avrupa İnme Topluluğu) Genel Kurulunu Portekiz’in Porto şehrinde yaptı.

Medimagazin'den Dr. İbrahim Ersoy'un haberine göre, 38 ülkenin yer aldığı genel kurulda, BEYİNDER (Beyin Sağlığı ve Beyin Damar Hastalıkları Hasta Derneği) yönetim kuruluna oybirliği ile seçildi.
BEYİNDER Başkanı Prof. Dr. Derya Uludüz, SAFE Başkanı Jon Barrick
Genel kurula katılan BEYİNDER Genel Başkanı Prof. Dr. Derya Uludüz Türkiye’yi temsilen önemli sorumluluk aldıklarını kaydederek "Ülkemizde inmeyle ilgili politika yapıcılardan inme hastalarına kadar büyük bir işbirliği yapılması gerekiyor. Özellikle koruyucu önlemlerin alınmasıyla ilgili projeler üretmemiz çok önemli. Avrupa’da inmeyle ilgili en önemli bir kuruluşun yönetim kurulunda yer alacağımız için ülkemiz adına gururluyuz" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız