"Sağlık'ta şiddet yetivesin gari"

Aile Hekimleri kongresi Ahekon2013'e damga vuran olay; Dr. Fikret Kurt'un "Sağlık'ta şiddet yetivesin gari" sloganlı tişörtü oldu.

Haberler 28.10.2013 - 10:41

Aile Hekimlerinin tek ve en büyük kongresi Ahekon2013 Antalya'da yapıldı. Kongrede aile hekimlerinin sorunları masaya yatırıldı. Ahekon2013'ün her yıl düzenlediği bilimsel bildiri ödüllerinden "Sözel Bildiri" dalında birincilik, "Poster Bildiri" dalında ise ikincilik ödülü, Dr. Fikret Kurt'a verildi.  

Özel yaptırdığı tişörte "Sağlık'ta şiddet yetivesin gari" sloganı yazdıran Dr. Fikret Kurt, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Dr. Ersin Arslan'ın ölümünden bu yana 1,5 yıl geçti ve sağlıkta şiddet yasası hala çıkmadı. Büyüklerimizden kadro istemiyoruz, ücret istemiyoruz, sadece sağlıkta şiddet yasasının çıkmasını istiyoruz. Bu ödülleri sağlıkta şiddete uğrayan tüm meslektaşlarım ve Ersin Arslan adına alıyorum" dedi.

Konuşma, kongre katılımcıları tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız